طرز تهیه پای پرتقال🍊🥧

  • نویسنده موضوع فاطیما
  • تاریخ شروع
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت
مواد لازم برای کراست پای پرتقال و لیمو
قالب پای
کراکر 30 گرم
شکر 3 قاشق غذاخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
کره ½ فنجان
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت

طرز تهیه کراست​

در ابتدا فر را تا 170 درجه سانتی‌گراد گرم نمایید. سپس کراکرها را خرد کنید تا 1 فنجان کراکر خرد شده داشته باشید. در صورت تمایل می‌توانید آن‌ها را آسیاب کنید تا پودر شوند. در ادامه شکر و نمک را به کراکرهای خرد شده اضافه کرده، خوب هم بزنید و مخلوط را کنار بگذارید.

کراکر برای تهریه کراست پای پرتقال و لیمو

طرز تهیه کراست
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت
کره را درون قالب پای ریخته و با حرارت دادن آن را ذوب کنید. قالب را به اطراف بچرخانید تا کره ذوب شده به خوبی قالب را چرب نماید.

آماده‌سازی قالب

قالب را به اطراف بچرخانید تا کره ذوب شده به خوبی قالب را چرب نماید
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت
مخلوط کراکرها را درون قالب ریخته با کره ذوب شده به هم بزنید تا یکنواخت شوند. در انتها مخلوط را به دیواره‌های قالب فشار داده و به فرم قالب درآورید. بعد از آن نیز کراست پای پرتقال و لیمو را به مدت 15 دقیقه در دمای 170 درجه بپزید.

ترکیب مواد لازم برای کراست

کراست آماده پخت در مرحله اول
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت

مواد لازم برای فیلینگ پای پرتقال و لیمو​

  • کاسه متوسط
  • 1 بطری (نیم لیتر) شیر تغلیظ شده شیرین
  • 4 زرده تخم‌مرغ
  • 6 قاشق غذاخوری کنسانتره منجمد آب پرتقال
  • 6 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • 1 قاشق چایخوری خلال پوست پرتقال
  • 2 قاشق چایخوری خلال پوست لیمو
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت

طرز تهیه فیلینگ​

تمامی مواد لازم برای تهیه فیلینگ را درون یک کاسه متوسط ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا کراست پای شما بپزد. آن را از فر درآورده و با مواد فیلینگ پر کنید. سپس قالب را به فر برگردانید و به مدت 15 تا 17 دقیقه دیگر بپزید.

طرز تهیه فیلینگ

پر کردن کراست توسط فیلینگ

طرز تهیه خامه تزیینی آماده پخت در مرحله دوم
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت
بعد از پختن در مرحله دوم، قالب را از فر بیرون بیاورید. پای پرتقال و لیموی شما تقریبا آماده است. توجه کنید که امکان دارد در وسط ظرف، فیلینگ شما کمی شل باشد، که مشکلی نیست. اجازه دهید تا کاملا خنک شده و به دمای محیط برسد، سپس روی آن را پوشانده و در یخچال بگذارید. مهم است که بدانید هر چه بیشتر در یخچال بماند، نتیجه مطلوب‌تری خواهید داشت. حتی پیشنهاد می‌کنیم که این دسر را یک یا دو روز قبل از سرو، تهیه کنید.

طرز تهیه خامه تزیینی بعد از پخت کامل
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت

مواد لازم برای خامه تزیینی روی پای پرتقال و لیمو​

  • کاسه کوچک
  • 1 و ½ فنجان خامه سنگین
  • ¼ فنجان شکر
  • 1 قاشق چایخوری خلال پوست پرتقال
  • ½ قاشق چایخوری عصاره وانیل
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت

طرز تهیه خامه تزیینی​

روز سرو این دسر، خامه تزیینی روی آن را تهیه کنید تا تازه باشد و سپس روی پای را با آن تزیین کنید. برای این کار مواد لازم برای خامه تزیینی را در یک کاسه کوچک به خوبی مخلوط کنید. توجه داشته باشید که مواد را با سرعت و محکم هم بزنید تا ترکیب بهتری داشته باشید. بعد از تزیین با خامه، فورا آن را سرو کنید.

خامه تزیینی روی پای پرتقال و لیمو

طرز تهیه خامه تزیینی
 
فاطیما

فاطیما

قوی تر از دیروز♡
Female
تاریخ ثبت‌نام
12/11/22
نوشته‌ها
1,221
پسندها
2,308
امتیازها
113
جنسیت
این دسر طعمی ترش و شیرین و کمی تند دارد. شما حتما از این پای پرتقال و لیموی خوشمزه، لذت خواهید برد! پس فورا دست به کار شوید.

پای پرتقال و لیمو آماده سرو

پای پرتقال و لیمو و طعم ترش و شیرین و تند

تکه‌ای از پای پرتقال و لیمو
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین
بالا