طرز تهیه پاپ کورن پنیری خوشمزه خانگی با پنیر پیتزا درون فر، اگر دیابت دارید میتوانید پاپ کورن بخورید چرا که این خوراکی کنترل کننده موثر قندخون است.
مواد لازم | |
ذرت خشک شده | نصف پیمانه |
روغن | ۲ قاشق غذا خوری |
کره | ۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پارمسان رنده شده | ۵ قاشق غذاخوری |
پودر سیر و موسیر | به میزان لازم |
آویشن و پودر فلفل پاپریکا | به میزان لازم |
فلفل قرمز و نمک | به میزان لازم |
ادویه ی پیتزا و لازانیا | به میزان لازم |
طرز تهیه پاپ کورن پنیری
مرحله اول
برای تهیه پاپ کورن خوشمزه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس روغن و کره را اضافه کنید، اجازه دهید تا کره کاملا آب شود، پس از اینکه روغن و کره گرم شد ذرتها را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید.
مرحله دوم
پس از بستن درب قابلمه حرارت را زیاد کنید و با دستگیره قابلمه را گرفته و آن را مدام تکان دهید تا ذرت ها به صورت یکنواخت و یکدست گرما ببینند. زمانی که سر و صدای ترکیدن دانه های ذرت به گوش شما رسید حرارت را کم کنید.
مرحله سوم
حالا در قابلمه را باز کنید و یک آبکش روی آن قرار دهید و دوباره قابلمه را تکان دهید تا ذرت ها نسوزند پس از اینکه سر و صدای ترکیدن ذرت ها تمام شد یعنی اینکه تمام ذرت های شما شکفته شده اند .
مرحله چهارم
خیلی سریع ذرتها را از درون قابلمه خارج کرده و درون ظرف دیگری خالی کنید. حالا نوبت اضافه کردن پنیر و ادویه ها می باشد، مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست و یکنواخت شوند.
مرحله پنجم
ذرت های آماده شده را درون ظرف مخصوص فر بریزید و روی آن را با فویل بپوشانید. فر را از قبل پیش گرم کنید و ظرف را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای مدت زمان ۵ الی ۸ دقیقه درون فر قرار دهید.
مرحله ششم
بعد از اینکه بوی پنیر پیتزا بلند شد و فضای آشپزخانه را گرفت فر را خاموش کنید و خیلی سریع ظرف را از درون دستگاه خارج نمایید. فویل را هم خیلی زود از روی ظرف بردارید حالا پاپ کورن بوداده و طعم دار آماده میباشد.