طرز تهیه و رسپی مقلوبه بادمجان سوری🦋

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
Pp 2033


مقلوبه بادمجان یکی از غذاهای معروف در آشپزی سوریه و در کل جهان عرب است اما هر کشوری آن را به روش دیگری طبخ می کند و امروز طرز صحیح آن را یاد می گیریم.مواد لازم
2 و نیم پیمانه برنج.
یک مرغ آب پز کوچک به وزن یک کیلو.
سه و نیم پیمانه آب مرغ.
یک عدد بادمجان. بزرگ یا چند عدد بادمجان متوسط
2 قاشق چایخوری نمک.
دو قاشق غذاخوری روغن ذرت.
یک قاشق چایخوری ادویه مخلوط.
نصف قاشق چایخوری زردچوبه و دارچین.
یک چهارم قاشق چایخوری هل نرم و فلفل سیاه.
روغن ذرت برای سرخ کردن.
دانه کاج تفت داده برای تزیین
طرز تهیه:
برنج را بشویید و به مدت پانزده دقیقه در آب گرم خیس کنید.
بادمجان را ورقه ای برش دهید، کمی نمک روی آن بپاشید، چند دقیقه بگذارید بماند، سپس بدون شستن آن را از روی نمک تکان دهید.
بادمجان را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود.
مرغ را پس از جوشاندن به قطعات کوچک برش دهید.
مقدار کمی برنج را در یک قابلمه متوسط بریزید، سپس برش های بادمجان سرخ شده، تکه های مرغ و سپس بقیه برنج را اضافه کنید.
سپس آب مرغ و نمک، زردچوبه، فلفل، فلفل دلمه ای، دارچین و هل را اضافه کنید.
سپس روغن را اضافه می کنیم.
قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا بجوشد سپس شعله را کم کرده و روی قابلمه را می بندیم و نیم ساعت می گذاریم تا برنج کاملا بپزد.
سپس روی بشقاب سرو را برعکس می کنیم، سپس مغزهای کاج تفت داده را روی آن قرار می دهیم
نوش جان.. 💙
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا