![شاهدخت](/forum/data/avatars/m/16/16314.jpg?1690728683)
شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,255
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
چیکار کنیم میگو بوی زهم نگیره؟ پخت میگو به چه روشی خوشمزهتر است؟ طرز تهیه آسان میگو سوخاری چیست؟ چگونه میگو سوخاری خوشمزه داشته باشیم؟ آموزش میگو سوخاری به روش آسان چیست؟
میگو سوخاری
#میگو_سوخاری 🍤😍😋
مواد لازم میگو سوخاری:
میگو ۳۰۰گرم، شیر یک لیوان، پودر زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل پول بیبر، آرد سفید، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری ریز، پودر سوخاری درشت
طرز تهیه و آموزش میگو سوخاری:
میگو با چاقو یه کم برش میزنیم تا صاف بشه و موقع سرخ کردن جمع نشه
میگو و شیر و پودر زنجفیل و پودر سیر و فلفل قرمز و فلفل پول بیبر میزاریم یک ساعت بمونه و بعد آبکش میکنیم
نمک بهش میزنیم و میگو ها رو داخل آرد سفید میغلطونیم
تخم مرغ رو با کمی پودر سیر میزنیم
میگو رو که داخل آرد سفید زده بودیم اول داخل تخم مرغ بعد آرد سوخاری ریز میزنیم دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری درشت
داخل روغن داغ حرارت متوسط سرخ میکنیم بیشتر از ۴ ،۵ دقیقه سرخ نکنید .
طرز تهیه
برای درست کردن میگو سوخاری اول با کمی آبلیمو فلفل سیاه و پودر سیر مزه دارش کردم و بعد مثل بقیه مراحلِ سوخاری سه تا ظرف آماده کردم شامل: اولی آرد سفید، بعدی تخممرغِ زده شده و یک ظرف هم آرد سوخاری. اول در ارد سفید دوم در تخممرغ بعد هم در سوخاری انداختم. میتونید مرحله آرد سفید و تخممرغ رو دوبار تکرار کنید.
بعد هم در روغن سرخ کردم.
میگو سوخاری
#میگو_سوخاری 🍤😍😋
مواد لازم میگو سوخاری:
میگو ۳۰۰گرم، شیر یک لیوان، پودر زنجبیل، پودر سیر، فلفل قرمز، فلفل پول بیبر، آرد سفید، تخم مرغ دو عدد، پودر سوخاری ریز، پودر سوخاری درشت
طرز تهیه و آموزش میگو سوخاری:
میگو با چاقو یه کم برش میزنیم تا صاف بشه و موقع سرخ کردن جمع نشه
میگو و شیر و پودر زنجفیل و پودر سیر و فلفل قرمز و فلفل پول بیبر میزاریم یک ساعت بمونه و بعد آبکش میکنیم
نمک بهش میزنیم و میگو ها رو داخل آرد سفید میغلطونیم
تخم مرغ رو با کمی پودر سیر میزنیم
میگو رو که داخل آرد سفید زده بودیم اول داخل تخم مرغ بعد آرد سوخاری ریز میزنیم دوباره داخل تخم مرغ و بعد پودر سوخاری درشت
داخل روغن داغ حرارت متوسط سرخ میکنیم بیشتر از ۴ ،۵ دقیقه سرخ نکنید .
طرز تهیه
برای درست کردن میگو سوخاری اول با کمی آبلیمو فلفل سیاه و پودر سیر مزه دارش کردم و بعد مثل بقیه مراحلِ سوخاری سه تا ظرف آماده کردم شامل: اولی آرد سفید، بعدی تخممرغِ زده شده و یک ظرف هم آرد سوخاری. اول در ارد سفید دوم در تخممرغ بعد هم در سوخاری انداختم. میتونید مرحله آرد سفید و تخممرغ رو دوبار تکرار کنید.
بعد هم در روغن سرخ کردم.
آخرین ویرایش: