طرز تهیه نان بیگل به روش لهستانی

  • نویسنده موضوع هانا
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
هانا

هانا

کاربر نمونه
تاریخ ثبت‌نام
26/3/23
نوشته‌ها
590
پسندها
626
امتیازها
93
مدال ها
6

طرز تهیه نان بیگل

طرز تهیه نان بیگل خوشمزه به روش لهستانی برای صبحانه ، دستور پخت نان بیگل خانگی آمریکایی خوشمزه و نرم برای صبحانه و عصرانه در منزل مرحله به مرحله
در بخش شیرینی پزی سایت وطن وی دستور پخت نان بیگل را ارائه می دهیم، لطفا با ما همراه باشید.
نان بیگل یکی از نان های معروف دنیاست که مخصوص کشور لهستان می باشد، اما امروزه در کشورهای دیگر هم مشهور و پرطرفدار است. این نان خوشمزه بافت سفتی دارد و برای صبحانه همراه با پنیر، خامه و مربا سرو می شود. طرز تهیه نان بیگل راحت و آسان است و شما می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه نان بیگل
آرد نول۳۷۵ گرم
آب۲۵۰ سی سی
شکر45 گرم
خمیر مایه6 گرم
نمک5 گرم
عسل2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال
شیر۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ1 عدد
کنجدبه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه نان بیگل
1. برای تهیه خمیر نان، ابتدا ‌در یک ظرف کوچک خمیر مایه و شکر را با مقدارکمی آب مخلوط می کنیم و ده دقیقه در جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.

2. در یک ظرف دیگر بقیه مواد خمیر به جز عسل را با هم مخلوط می کنیم و خمیر مایه آماده شده را هم به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا جایی که خمیر نرم و لطیف به دست بیاید.

3. حالا خمیر را به یک ظرف چرب شده منتقل می کنیم و روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر حداقل ۲ برابر شده باشد.

4. بعد از استراحت، پف آن را می گیریم و خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. بعد آنها را به شکل چانه های گرد مانند دونات حلقه ای تو خالی شکل می دهیم. مجددا روی خمیرها را با پارچه تمیز می پوشانیم و ۱۵ الی 30 دقیقه استراحت می دهیم.

5. در ادامه داخل قابلمه گودی آب ریخته و روی گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید. داخل آن ۲ قاشق هم عسل ریخته و خمیرها را داخل آب جوش می گذاریم تا هر طرف خمیرها حدود ۲۰ ثانیه در آب بجوشد. سپس خمیرها را به سینی فر منتقل می کنیم.

6. در انتها برای رومال نان ها، شیر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی خمیرها یک لایه نازک می مالیم و مقداری هم کنجد روی نان ها می پاشیم.

7. در آخر هم سینی را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم تا به مدت ۲۰ الی نیم ساعت با درجه 180 سانتی گراد بماند و کاملا پخته و طلایی شود.

8. برای طلایی شدن روی نان ها چند دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا روی نان ها کاملا طلایی و برشته شود. امیدواریم از خوردن این نان بیگل خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12

طرز تهیه نان بیگل

طرز تهیه نان بیگل خوشمزه به روش لهستانی برای صبحانه ، دستور پخت نان بیگل خانگی آمریکایی خوشمزه و نرم برای صبحانه و عصرانه در منزل مرحله به مرحله
نان بیگل یکی از نان های معروف دنیاست که مخصوص کشور لهستان می باشد، اما امروزه در کشورهای دیگر هم مشهور و پرطرفدار است. این نان خوشمزه بافت سفتی دارد و برای صبحانه همراه با پنیر، خامه و مربا سرو می شود. طرز تهیه نان بیگل راحت و آسان است و شما می توانید آن را در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه نان بیگل
آرد نول۳۷۵ گرم
آب۲۵۰ سی سی
شکر45 گرم
خمیر مایه6 گرم
نمک5 گرم
عسل2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال
شیر۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ1 عدد
کنجدبه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه نان بیگل
1. برای تهیه خمیر نان، ابتدا ‌در یک ظرف کوچک خمیر مایه و شکر را با مقدارکمی آب مخلوط می کنیم و ده دقیقه در جای گرم قرار می دهیم تا عمل بیاید.

2. در یک ظرف دیگر بقیه مواد خمیر به جز عسل را با هم مخلوط می کنیم و خمیر مایه آماده شده را هم به آن اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا جایی که خمیر نرم و لطیف به دست بیاید.

3. حالا خمیر را به یک ظرف چرب شده منتقل می کنیم و روی خمیر را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۱ ساعت استراحت می دهیم تا حجم خمیر حداقل ۲ برابر شده باشد.

4. بعد از استراحت، پف آن را می گیریم و خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. بعد آنها را به شکل چانه های گرد مانند دونات حلقه ای تو خالی شکل می دهیم. مجددا روی خمیرها را با پارچه تمیز می پوشانیم و ۱۵ الی 30 دقیقه استراحت می دهیم.

5. در ادامه داخل قابلمه گودی آب ریخته و روی گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید. داخل آن ۲ قاشق هم عسل ریخته و خمیرها را داخل آب جوش می گذاریم تا هر طرف خمیرها حدود ۲۰ ثانیه در آب بجوشد. سپس خمیرها را به سینی فر منتقل می کنیم.

6. در انتها برای رومال نان ها، شیر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و روی خمیرها یک لایه نازک می مالیم و مقداری هم کنجد روی نان ها می پاشیم.

7. در آخر هم سینی را داخل فر از قبل گرم شده می گذاریم تا به مدت ۲۰ الی نیم ساعت با درجه 180 سانتی گراد بماند و کاملا پخته و طلایی شود.

8. برای طلایی شدن روی نان ها چند دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا روی نان ها کاملا طلایی و برشته شود. امیدواریم از خوردن این نان بیگل خوشمزه و خانگی لذت ببرید.
شبیه نون شیرمال ماست
 
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: هانا
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
شبیه نون شیرمال ماست
من اون هفته رفتم یه پیراشکی خریدم..خداییش شکلش عینهو پیراشکی بود..۸ هم پولشا دادم😂اومدم با ذوق باز کردم..دیدم کیکه😂گفتم ای توف..دفعه دیگه باید بیشتر دقت کنم
 
  • خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: هانا
کاجول

کاجول

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
15/10/22
نوشته‌ها
4,141
پسندها
6,048
امتیازها
113
مدال ها
12
من اون هفته رفتم یه پیراشکی خریدم..خداییش شکلش عینهو پیراشکی بود..۸ هم پولشا دادم😂اومدم با ذوق باز کردم..دیدم کیکه😂گفتم ای توف..دفعه دیگه باید بیشتر دقت کنم
من از فلکه ی احمد آباد میخرم .اول بزرگمهر
 
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,020
پسندها
22,651
امتیازها
113
مدال ها
6
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا