ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
طرز تهیه میرو کباب حجازی
کباب به شکل گلوله های گوشت شتر تهیه شده با خمیر و ادویه مخصوص که منطقه حجاز را از سایر مناطق متمایز می کرد. این کباب را می توان از گوشت شتر تهیه کرد یا با مخلوط گوشت بره و گوساله به نسبت دو سوم به یک سوم مخلوط با گوشت گوساله و بره و چاشنی مشخصی از ادویه جات و سبزی های خشک جایگزین کرد.
زمان پخت 40 دقیقه
مواد اولیه برای 6نفر
_ گوشت چرخ کرده شتر 1 کیلوگرم
_ 1عدد پیاز، خرد شده
_ 8 حبه سیر له شده
_ ¼ فنجان آرد ارزن
_ 1 پیمانه آب
_ 2 پیمانه روغن برای سرخ کردن
_ نمک به میزان لازم
_ به میزان لازم فلفل سیاه
_ 1 قاشق چایخوری گشنیز
_ 2 قاشق چایخوری زیره
_ 1 قاشق چایخوری دارچین
_ 2 قاشق چایخوری هل
_ 1 قاشق چایخوری میخک آسیاب شده
_ 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
_ 1 قاشق چایخوری گشنیز تازه
طرز تهیه
• برای تهیه خمیر میرو کباب گوشت شتر چرخ کرده را با آرد ارزن مخلوط کرده و سیر و پیازرنده شده و ادویه و سبزی را اضافه کرده و با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنند.
• می توان مقدار بیشتری آرد ارزن را به دلخواه به خمیر اضافه کرد تا بافت مناسبی برای خمیر به دست آید سپس به گلوله های کوچک به قطر 3 سانتی متر تقسیم کرد.
• روغن را در ماهیتابه ای عمیق داغ کرده، گلوله های میرو کباب حجازی را داخل آن بریزید و 3 دقیقه بگذارید تا طلایی شود.
• میرو کباب با سالاد تاهینی یا سس تمر هندی سرو می شود و به تنهایی یا با نان خورده می شود.