طرز تهیه شیرینی کشمشی با روغن مایع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Shirini keshmeshi ba roghan maye 720x400

مواد لازم برای تهیه شیرینی کشمشی با روغن مایع
• آرد ۱۵۰ گرم
• پودرقند ۱۰۰ گرم
• روغن مایع ۹۰ گرم
• تخم مرغ ۱ عدد
• بکینگ پودر نوک قاشق چای خوری
• وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
• کشمش ۵۰ گرم

برای شروع ابتدا تخم مرغ، پودر قند و به دلخواه چند قطره زعفرون با رنگ خوراکی رو تو یه کاسه بریزید و با دور تند هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کنه.

بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. هم زن رو‌کنار بزارید و در آخر هم مخلوط آرد و بکینگ پودر رو روی مواد قبلی الک کنید.

سپس کشمش رو هم بریزید و با آرد قاطی کنید بعد به آرومی مواد رو هم بزنید تا یکدست بشه.

در ادامه ته سینی کاغذ روغنی بندازید و مواد رو با قیف با فاصله از هم پایپ کنید.

اگه می‌خواید شیرینی هاتون بعد از پخت حسابی ترک دار بشه، روش کمی پودر قند الک‌ کنید و بعد تو‌ فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بزارید بپزه.

شیرینی کشمشی ها رو از فر دربیارید و به محض اینکه از حرارت افتاد تو ظرف در دار بزارید.

اگه می‌خواد شیرینی کشمشی هاتون مدت بیشتری نرم و‌ تازه بمونن یه تیکه کوچیک نون هم تو ظرف شیرینی بزارید. خودتون میبینید که بعد از چند روز هم‌ هنوز شیرینی کشمشی هاتون نرم و خوشمزه موندن. نوش جان....
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا