طرز تهیه شیرینی مرمری

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Shirini marmari 768x768


این شیرینی مرمری خوشمزه و سه سوته خوراک عیده! طرز تهیه راحتی داره و حتی اگه تجربه زیادی هم در پختن شیرینی نداشته باشید، می تونید با خیال راحت این شیرینی مرمری رو درست کنید و تو عید با یه شیرینی خوشمزه و متفاوت از مهمونا پذیرایی کنید

▪︎مواد لازم برای تهیه شیرینی مرمری

مواد لازم برای خمیر

_ 160 گرم کره ی به دمای محیط رسیده
_ 130 گرم شکر
_ 1 عدد تخم مرغ
_ 280 گرم آرد گندم مناسب شیرینی پزی
_ 2 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا نوک قاشق چای خوری وانیل

▪︎برای روکش مرمری

_ 200 گرم پودرقند
_ 7 تا 8 قاشق غذاخوری آب لیموترش
_ رنگ های خوراکی سبز و صورتی
_ ترافل های رنگی


▪ برای شروع ابتدا کره و شکر و عصاره وانیل رو با همزن دستی خوب زده تا مخلوط بشه.

سپس تخم مرغ رو بهش اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.

در ادامه آرد رو بهش اضافه کرده و شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیر جمع بشه.

خمیر رو به ضخامت دلخواه پهن کرده و کاتر می زنیم. شیرینی ها رو داخل سینی فر که کاغذ نسوز پهن کرده ایم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 10 تا 12 دقیقه میزاریم.

فقط کافیه زیر شیرینی ها کمی طلایی بشه. بعد از پخت اجازه میدیم خنک بشن و سپس اونا رو از کاغذ جدا می کنیم.

برای لعاب مرمری، پودرقند رو بین دو کاسه تقسیم کرده و به هر کدوم کم کم 3 تا 4 قاشق غذاخوری آب لیموترش اضافه می کنیم، مایه ما باید غلیظ باشه پس حتما کم کم بهش اضافه کنید.

از هر رنگ چند قطره به یکی از کاسه ها اضافه کرده و با سیخ چوبی چندبار رفت و برگشتی داخل مایه حرکت می‌کنیم.

شیرینی ها رو داخل لعاب زده و اضافه اونو گرفته و روی کاغذ روغنی میزاریم و روی شیرینی ها رو به دلخواه تزئین می کنیم.

وقتی لعاب خودش رو خوب گرفت داخل ظرف دربسته تو محیط نگه میداریم. نوش جان
 
بالا