طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل و پیمانه و عرق نعنا ساده و سریع

Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
شربت سکنجبین با عسل مناسب برای فصل تابستان، شما می توانید آن را با استفاده از عسل و یا شربت بار به صورت فوری و بسیار ساده به روش خانگی تهیه نمایید.
مواد لازم برای تهیه شربت
آبیک پیمانه
شکریک پیمانه
جوهر لیمویک پینچ
زعفرانیک هشتم قاشق چای خوری
عسل۲ قاشق غذاخوری
عرق نعنا۲ قاشق غذاخوری
نباتیک تکه کوچک
سرکه انگوریک چهارم پیمانه
نعنا ی تازهیک دسته کوچک

طرز تهیه شربت سکنجبین با عسل​



مرحله اول​

برای شروع آب را درون قابلمه ریخته سپس به آن شکر و نبات را اضافه کنید حالا قابلمه را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا شکر و نبات کاملاً درون آب حل شود سپس پس یک پینچ جوهر لیمو به آن اضافه کنید.



مرحله دوم​

کمی آب را هم بزنید سپس پس اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند و اکنون نوبت آن رسیده که نعنای تازه را به آب جوش اضافه کنید. اجازه دهید تا شربت برای ۲ دقیقه دیگر بجوشد.



مرحله سوم​

بعد از گذشت این زمان نوبت به اضافه کردن عرق نعنا و عسل می رسد سپس زعفران را به مواد اضافه کنید اکنون باید برگ‌های نعنا تازه را از شربت جدا کنید. بگذارید تا برای ۵ الی ۶ دقیقه دیگر بجوشد.



مرحله چهارم​

یکی از نکات و فوت و فن های تهیه سکنجبین این است که اجازه دهید تا در زمان جوشیدن روی شربت را کف بگیرد، این کف حاصل جوشیدن زیاد مواد می باشد اکنون اجاق گاز را خاموش کنید و بعد از سرد شدن نوش جان نمایید.
 
بالا