اعتصامی
هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
- تاریخ ثبتنام
- 4/10/22
- نوشتهها
- 22,988
- پسندها
- 22,648
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
خانم های ایتالیایی آخر هفته ها که می شده نگاهی به یخچال که آخر هفته بفهمی نفهمی خالی هم شده میاندازن تا تصمیم بگیرن برای نهار چی بپزن ؟ احتمالا برای همه مون پیش اومده که موادی توی یخچال داشته باشیم که به تنهایی برای یک وعده غذا کافی نیستن و در ضمن حیفن و دلمون میخواد اونا رو به نحوی استفاده کنیم . میتونیم مثل خانم های ایتالیایی یک سوپ خوشمزه با سبزیجات مون درست کنیم ....
سوپ ایتالیایی یا مینسترونه :
مواد لازم :
روغن زیتون ---- سیر ----پیاز ---- آب قلم یا مرغ (در صورت تمایل ) و در غیر این صورت آب جوش ---- پاستا مخصوص سوپ در صورت تمایل ---- خامه در صورت تمایل ----- گوجه فرنگی له شده ----- نمک و فلفل---- آبلیمو تازه
و انواع سبزیجات مثل : کرفس ، کدو ، هویج ، تره فرنگی یا پیازچه ، سیب زمینی ، شلغم ، نخود فرنگی ، کنسرو ذرت و ..... به سلیقه خوتون هرچی که دوست داشتین ..... در اشکال دلخواه خورد شده (رنده شده ، نگینی و ....)
ایتالیایی ها به این سوپ کمی ریحان ساطوری هم اضافه می کنن . اگر دوست داشتین جعفری یا آویشن خشک کف ساب هم میتونین بریزین .
طرز تهیه :
در قابلمه مناسبی روغن زیتون را گرم کنید (داغ نکنین که طعم و خاصیتش رو از دست میده ) سیر و پیاز و سبزیجات دیر پز ( مثل هویج ، شلغم ، کرفس و تره فرنگی ) را اضافه کنید و کمی تفت بدهید . بعد بقیه سبزیجات و آب مرغ را اضافه کنید و بعد از اینکه جوش آمد در قابلمه را ببندید و نیم ساعت بپزید . پاستا را ده دقیقه قبل از سرو اضافه کنید .
* به جای آب قلم یا مرغ میتونین از عصاره سبزیجات یا مرغ و گوشت استفاده کنید
* اگر دوست داشتین میتونین سوپ را در میکسر بریزید ، در این صورت پاستا را حتما حذف کنید
نوش جان ❤️
آخرین ویرایش: