طرز تهیه سوهان کنجدی نازک و نرم خانگی با شکر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
اگر می خواهید در کنار چای و دیگر نوشیدنی ها به جای قند چیز دیگری استفاده کنید می توانید سوهان کنجدی را جایگزین آن کنید.

مواد لازم برای تهیه سوهان
شکر۱۰۰ گرم
کره۲۵ گرم
کنجد بو داده۱۳۰ گرم
فویل آلومنیومییک تکه

طرز تهیه سوهان کنجدی​



مرحله ۱​

ابتدا قابلمه مناسب را بر روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید اندکی بعد شکر را اضافه کنید توجه داشته باشید که اینجا نباید شکر را با قاشق هم بزنید تا شکر با حرارت ملایم آب شود.



مرحله ۲​

حالا زمان آن رسیده که شکر را اضافه کنید و بعد از آن در طی سه مرحله کنجد بو داده شده را به مواد درون قابلمه اضافه نمایید. ابتدا بافت مواد کمی سفت می باشد اما پس از کمی مخلوط کردن بافت آن متعادل می‌شود.



مرحله ۳​

پس از اینکه مواد سوهان شما جا افتاده شد آن را بر روی یک فویل آلومینیومی بریزید و با وسیله وردنه و لیز آن را پهن کنید حالا بوسیله کاتر و یا چاقو سوهان را به شکل دلخواه برش بزنید. بعد از ۲۰ دقیقه سوهان آماده شده و می توانید آن را تکه تکه کنید.



نکته​

اگر کنجد شما خام است قبل از استفاده آن را برای ۱۵ دقیقه تفت دهید. سوهان را زمانی که روی فویل آلومینیومی پهن می‌کنید و داغ می باشد باید برش بزنید. برای طعم بهتر هم می‌توانید مقداری زعفران حل شده به مواد اضافه کنید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
16
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
92
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
59
تابان
تابان
بالا