طرز تهیه سوشی ساده بدون جلبک

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
طرز تهیه #سوشی_ساده_بدون_جلبک

مواد اولیه برای : ۴ نفر
سینه مرغ بدون استخوان : ۲۵۰ گرم
برنج سفید پخته و شفته شده و گرم : ۲ پیمانه
سرکه برنج : ۴ قاشق غذاخوری
شکر : ½ قاشق چایخوری (اختیاری)
آووکادو پوست گرفته و خرد شده : ۱ عدد
آب لیموترش : ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز طعم‌دار : ¼ پیمانه
سویا سس : ۱ قاشق غذاخوری
کنجد : ۲ قاشق غذاخوری

IMG 20230215 143731 195


طرز تهیه سوشی_ساده_بدون_جلبک:
طرز تهیه این سوشی ساده بدون جلبک که به سوشی مرغ تریاکی کالیفرنیایی مشهوراست و یکی از محبوب‌ترین سوشی‌های دنیاست بسیار آسان است.

این مدل سوشی به نام اُکیزوشی یا سوشی فشرده مشهور است. برای شروع ابتدا سینه مرغ بدون پوست و استخوان را به صورت تکه‌های حبه‌های برش بزنید و سپس در یک ماهیتابه نچسب که گرم کرده‌اید به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با شعله زیاد گاز تفت دهید و حین تفت مرتب هم بزنید.

Screenshot   Chrome


در یک ظرف مناسب سرکه و شکر را بریزید و با هم مخلوط کنید تا شکر حل شود. برنج را هم با مقداری بیشتر از حد معمول آب به صورت کته و بدون روغن بپزید.
برنج سوشی باید آن‌قدر شفته باشد که دانه‌های برنج حسابی به هم بچسبند و از هم جدا نشوند. بهتر است از برنج دانه ریز ایرانی استفاده کنید. برنج پخته را هم با مخلوط شکر و سرکه ترکیب کنید.

در یک ظرف جداگانه تکه‌های آووکادو و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف دیگر هم سس مایونز و سویا سس را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی درست شود. با یک کاتر دایره‌ای مخصوص آشپزی با قطر ۱۲ سانتی‌متر کارتان برای درست کردن این سوشی فشرده بسیار راحت می‌شود.

Screenshot   Chrome


برای سرو سوشی بدون جلبک در هر بشقاب ابتدا کاتر دایره‌ای را بگذارید. ½ فنجان برنج را در کاتر بریزید و با دست خوب فشار دهید تا مطمئن شوید دانه‌های برنج به هم چسبیده‌اند.

روی برنج را با ¼ فنجان آووکادو و ۱/۳ فنجان مرغ بپوشانید و باز هم با دست فشار دهید تا لایه‌ها خوب روی هم سوار شوند.

روی مواد سوشی به مقدار دلخواه سس مایونز بریزید و روی سس کنجد بپاشید و سپس به آرامی کاتر را بردارید. سوشی بدون جلبک مرغ تریاکی کالیفرنیایی را با سویا سس سرو کنید.
این سوشی خوشمزه و مشهور با ذائقه ایرانی‌ها هم بسیار سازگار است.

به جای تکه‌های مرغ از تکه‌های ماهی تن که روغن آن گرفته شده یا ماهی تن در نمک هم می‌توانید برای تهیه این سوشی لذیذ استفاده کنید و یک سوشی خوشمزه به سبک ایرانی درست کنید.نوووش جان✨♥️


Screenshot   Chrome
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا