دستور پخت یک چاشنی بسیار کاربردی و مفید برای طعم دار کردن انواع غذاها مانند ماکارونی و جوجه کباب و… برای تهیه این چاشنی میتوانید از انواع فلفل و فلفل دلمه ای هم استفده کنید.
مواد لازم برای تهیه رب | |
فلفل قرمز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
طرز تهیه رب فلفل
مرحله ۱
ابتدا فلفل ها را بشویید سپس دانه های فلفل را جدا کنید تا آنها را درون غذاساز ریخته و میکس کنید. میتوانید این کار را با گوشت کوب برقی و یا چرخ گوشت هم انجام دهید مواد را درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید.
مرحله ۲
مقداری نمک و روغن اضافه کنید، تا زمانی که آب آن کاملاً کشیده شود اجازه دهید تا بر روی حرارت باقی بماند. اگر می خواهید برای کوتاه مدت استفاده کنید درون یخچال نگهداری کنید و یک لایه روغن بر روی رب بریزید.
مرحله ۳
ریختن روغن برای جلوگیری از کپک زدن رب می باشد. اگر می خواهید برای طولانی مدت نگهداری کنیم و اجازه دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود سپس درون بسته بندیهای مناسب ریخته و در فریزر نگهداری کنید.
مرحله ۴
می توانید برای ملایم تر شدن تندی مزه رب از مقداری پوره گوجه فرنگی هم استفاده کنید. از این رب میتوانید برای تهیه انواع غذاها مخصوصاً مرغ و مایه ماکارونی و دمی گوجه و املت و … استفاده نمایید.