طرز تهیه ران مرغ در فر خانگی با فویل رستورانی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
این دستور پخت بسیار ساده و آسان است، و برای افرادی که حوصله آشپزی ندارد و دنبال پخت غذاهای آسان و فوری میگردند.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ۱ کیلو
آب گازدار یا ماءالشعیر۱لیوان
روغن زیتون۱لیوان
سیر۲حبه
آویشن و فلفل سیاه و قرمزبه میزان دلخواه
پاپریکا و نمکبه میزان دلخواه

طرز تهیه ران مرغ در فر​



مرحله ۱​

برای پخت این غذای خوشمزه و دلچسب است ابتدا درون یک کاسه روغن زیتون را ریخته سپس به آن آویشن و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و نمک را اضافه می کنیم سپس حبه های سیر را له کرده و با این مواد مخلوط می‌نماییم.



مرحله ۲​

حالا نوبت اضافه کردن آب گازدار یا ماءالشعیر می‌باشد. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، چند شیار باریک با چاقو بر روی ران های مرغ ایجاد کنید تا مواد مرینیت کاملا به خورد گوشت برود. مرغ ها را به مواد آغشته کنید.



مرحله ۳​

سینی فر را آماده کرده و یک برگ فویل بزرگ بر روی آن قرار دهید، ران های مرغ را درون ورق فویلی قرار دهید مواد مرینیت را بر روی مرغ ها ریخته و روی آن را با فویل کاملا بپوشانید.



مرحله ۴​

فر گاز را از قبل پیش گرم کنید و سینی را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد و برای مدت زمان ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید. تا کاملا غذای شما مغز پخت شود. زمان پخت ران مرغ در فر با آماده سازی مواد اولیه تقریباً ۱ ساعت است . نوش جان....
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا