طرز تهیه دلمه حصیری

Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6

مواد لازم برای تهیه دلمه حصیری​

  • فلفل دلمه ای رنگی: 3 عدد
  • کدو: 3 عدد
  • برنج ریز: یک پیمانه
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • رب: یک قاشق غذاخوری
  • نعناع خشک: یک قاشق غذاخوری سر خالی
  • جعفری خشک: یک قاشق غذاخوری سر خالی
  • پیاز کوچک: دو عدد
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل: به مقدار کم

طرز تهیه دلمه حصیری​

  • پیاز ها را ریز ریز خرد نموده و با روغن تفت دهید.
  • زرچوبه و فلفل و گوشت را اضافه نموده و تفت دهید.
  • رب را اضافه نموده و تفت دهید.
  • برنج را شسته و به همراه یک پیمانه آب داخل قابلمه بریزید.
  • شعله را کم نمایید تا با حرارت ملایم مواد داخلی دلمه بپزند.
  • وقتی آب داخل قابلمه کاملا کشیده شد، شعله گاز را خاموش کرده و نعناع خشک و جعفری خشک را اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  • برای شروع کار، یک عدد فلفل و یک عدد کدو را خوب شسته و آماده کنید.
  • سر فلفل دلمه ای را با فاصله نیم سانتی متر بریده و جدا کنید.
  • با چاقو برشهای عمودی روی فلفل دلمه ایجاد کنید به طوریکه این برشها از یک سانتی متر سر فلفل شروع شده و تا یک سانتی پایین فلفل ادامه داشته باشند.
  • کدو را به صورت ورقهای و به ضخامت 2 میلی متر ببرید.
  • برشهای ایجاد شده را یک در میان مطابق تصویر بریده و جدا کنید.
  • کدوی ورقه شده را یک در میان از لای برشهای فلفل دلمه ای رد کنید .
  • سر و انتهای کدو را با خلال دندان ثابت کنید.
  • خلال دندان ها را کمی بیرون فلفل نگه دارید تا بعد از پخت به راحتی بتوانید بیرون بیاورید.
  • مطابق تصویر ردیف دوم کدو را برعکس ردیف اول از لای فلفل رد کنید.
  • عمل بافت کدو را تا آخر فلفل دلمه ای ادامه دهید تا شکل نهایی مطابق تصویر باشد.
  • داخل فلفل دلمه ای را با مواد آماده شده پر کنید.
  • در موقع پر کردن هیچ پونه فشاری به مواد وارد نکنید در غیر اینصورت مواد بعد از پخت از داخل فلفل بیرون میریزند.
  • باقی مانده کدو و فلفل دلمه ایها را ریز ریز خرد کرده و درون قابلمه ای با کمی روغن تفت داده و کمی زردچوبه و فلفل و نمک اضافه کنید.
  • دلمه های آماده شده را داخل قابلمه چیده و یک پیمانه پلوپز آب اضافه کنید.
  • حرارت را کم نمایید.
  • تقریبا بعد از یک ساعت دلمه ها را به آرامی در ظرف سرو چیده و خلال ها را بیرون بکشید
 

موضوعات مشابه

پ
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
43
پرند اسکارف
پ
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
100
اعتصامی
اعتصامی
بالا