طرز تهیه خمیر بنیه با دلستر برای میگو و جوجه چینی ساده و سریع

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
خمیر بنیه یکی از خمیر های پرکاربرد در زمینه آشپزی می باشد برای پخت انواع غذاهای سوخاری مانند سبزیجات و مرغ و میگو می توانید از آن استفاده کنید. به جای پیمانه برای تهیه مواد اولیه می توانید در لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.

مواد لازم برای خمیر بنیه
دلسترساده یا لیمویییک پیمانه
آبیک دوم پیمانه
نمک و فلفلمقداری
آرد سفید۲ پیمانه
بیگینگ پودریک قاشق مرباخوری

طرز تهیه خمیر بنیه​



مرحله اول​

دلستر را درون کاسه ریخته سپس به آن آب و بعد از آن نمک و فلفل را اضافه کنید، حالا این مواد را به خوبی مخلوط کنید پس از اینکه یک دست شدند، آرد را آهسته و آرام آرام به مواد اضافه کنید و مدام آن را هم بزنید.



مرحله دوم​

پس از مخلوط کردن مواد مقدار آرد شما باید در حدی باشد که ما این زیاد شل باشد و نه زیاد غلیظ، تقریباً به غلظت ماست همزده برسد. پس از آماده شدن نوبت به اضافه کردن بیکینگ‌پودر می‌رسد دوباره مایه را کمی هم بزنید.



مرحله سوم​

اینجا باید توجه داشته باشید که مایه را باید کم هم بزنید، هم زدن زیاد باعث میشود تا پف خمیر بخوابد. شما به جای آرد سفید می توانید از آرد تمپورا استفاده کنید استفاده از این آرد نیازی به نمک و فلفل ندارد چون خودش طعم دار می باشد...
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا