شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
دستور ساده حلوا بدون آرد با بیسکویت
مرحله اول
برای تهیه حلوای بدون آراد در ابتدای کار برای راحتی خودمان اول شربت حلوا را درست میکنیم. کافی است آب یا شیر+ شکر را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهیم، تا شکر موجود در آب کاملا حل شود. پس از آن زعفران و گلاب و هل را با آب شکر مخلوط میکنیم و به مدت زمان ۵ دقه روی شعله ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
سپس تمام بیسکویتهای پتی بور را با هر وسیله ای که در آشپزخانه داریم کامل پودر میکنیم. یک لیوان از پودر بیسکویت را کاملا الک مینماییم و داخل تابه مورد نظر میریزیم.
مرحله سوم
حالا پودر بیسکوییت الک شده را به مدت زمان ۵ دقیقه با حرارت ملایم شعله تفت میدهیم.
مرحله چهارم
بعد از کره نوبت به روغن میرسد. روغن رو به مواد اضافه میکنیم و همانند کره در شعله ملایم شروع به تفت دادن میکنیم. شایان دکر است هنگام اضافه نمودن کره و روغن سریع مواد را باید هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
مرحله پنجم
در مرحله آخر نوبت اضافه نمودن شربت میباشد. لازم به ذکر است شربت را باید آرام آرام به مواد اضافه نماییم و کاملا مخلوط کنیم تا مواد در وسط ظرف جمع شود. حالا حلوای شما آماده است. نوش جان ❤️
سایر نکات قابل توجه
● زمان تهیه ۴۰ دقیقه
● زمان پخت ۶۰ دقیقه
● این حلوا برای ماسوره زدن کاملا مناسب است.
● بافت این حلوا بسیار لطیف است.
● تعداد حلوای به دست اماده ۱۰ عدد
مواد لازم | مقدار |
---|---|
شکر | ۱/۲ لیوان |
آب یا شیر | ۱ لیوان |
پودربیسکویت پتیبور | ۱ لیوان |
روغن | ۱/۳ لیوان |
کره | ۲۵ گرم |
زعفران دم کرده | ۲الی۳ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ۱/۲قاشقچای خوری |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
مرحله اول
برای تهیه حلوای بدون آراد در ابتدای کار برای راحتی خودمان اول شربت حلوا را درست میکنیم. کافی است آب یا شیر+ شکر را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهیم، تا شکر موجود در آب کاملا حل شود. پس از آن زعفران و گلاب و هل را با آب شکر مخلوط میکنیم و به مدت زمان ۵ دقه روی شعله ملایم قرار میدهیم.
مرحله دوم
سپس تمام بیسکویتهای پتی بور را با هر وسیله ای که در آشپزخانه داریم کامل پودر میکنیم. یک لیوان از پودر بیسکویت را کاملا الک مینماییم و داخل تابه مورد نظر میریزیم.
مرحله سوم
حالا پودر بیسکوییت الک شده را به مدت زمان ۵ دقیقه با حرارت ملایم شعله تفت میدهیم.
مرحله چهارم
بعد از کره نوبت به روغن میرسد. روغن رو به مواد اضافه میکنیم و همانند کره در شعله ملایم شروع به تفت دادن میکنیم. شایان دکر است هنگام اضافه نمودن کره و روغن سریع مواد را باید هم بزنید تا گلوله گلوله نشود.
مرحله پنجم
در مرحله آخر نوبت اضافه نمودن شربت میباشد. لازم به ذکر است شربت را باید آرام آرام به مواد اضافه نماییم و کاملا مخلوط کنیم تا مواد در وسط ظرف جمع شود. حالا حلوای شما آماده است. نوش جان ❤️
سایر نکات قابل توجه
● زمان تهیه ۴۰ دقیقه
● زمان پخت ۶۰ دقیقه
● این حلوا برای ماسوره زدن کاملا مناسب است.
● بافت این حلوا بسیار لطیف است.
● تعداد حلوای به دست اماده ۱۰ عدد
آخرین ویرایش توسط مدیر: