طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی، یک چاشنی بسیار خوشمزه و محلی، در این پست تمام فوت و فن های تهیه و نکات کلیدی پخت ترشی ذکر شده. فصل تهیه این
ترشی لذیذ شمالی تابستان و با آبغوره تازه میباشد. استفاده از آبغوره کهنه مزه ترشی را خراب میکند. مدت زمان نگهداری ترشی هفت بیجار یک ماه درون یخچال میباشد.
مواد لازم برای تهیه ترشی هفت بیجار | |
گوجه نارس یا سبز | سه کیلو |
بادمجون | یک و نیم کیلو |
فلفل سبز تند | یک و نیم کیلو |
سیر خشک | پنج بوته |
پیاز | سه عدد |
سبزی معطر | دو لیوان(چوچاق-نعنا-خالیواش) |
پیاز متوسط | ۳ عدد |
آبغوره تازه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی هفت بیجار گیلانی
مرحله اول
ابتدا مواد را بشویید و روی یک پارچه تمیز قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و کاملا خشک شوند. گوجه و بادمجان را با چاقو در ابعاد کوچک خورد کنید. با این کار مواد را راحت تر با غذاساز میتوانید خورد کنید و فشار کمتری به دست می آید.
مرحله دوم
ساقه های فلفل را جدا کنید سیر را نیز از پوستش جدا نمایید، پیاز را خورد کرده و آن را هم کنار قرار دهید. ابتدا گوجه ها را درون غذاساز بریزید و خرد کنید سپس آنها را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافه آن خارج شود.
مرحله سوم
بادمجان ها را همراه با سیر و پیاز خرد شده درون غذاساز بریزید و آنها را نیز خورد کنید بعد از انجام این کار فلفل ها را خرد کرده و تمامی مواد را با هم مخلوط نمایید. مواد را با دست مخلوط کنید و آنها را فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله چهارم
پس از اینکه آب اضافی را گرفتید نوبت به اضافه کردن سبزیجات خشک معطر و نمک میرسد، کمی با هم مواد را مخلوط کنید و در آخر آبغوره تازه را به آنها اضافه نمایید. درب ظرف را بسته و بعد از گذشت چند روز از
ترشی استفاده کنید.