طرز تهیه ترشی بامیه با یک دستور ساده

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

مدیر فنی
Male
مدیر فنی
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
جنسیت

مواد لازم برای تهیه ترشی بامیه​

بامیه: کیلو ( بهتر است ریز باشد )
نمک: قاشق غذاخوری
آب: لیوان
سرکه: لیوان
سیر: 10 حبه
سبزی های معطر ( ریحان، مرزه، شوید و تلخون): به مقدار لازم
فلفل تند: به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه,ترشی بامیه

ابتدا دم های بامیه را تا حدی بگیرید که دوسانت باقی بماند. اگر کوتاه تر باشد بامیه لیز می شود.
درون قابلمه آب و نمک را بریزید و روی گاز بگذارید تا جوش بیاید.
بعد از جوش امدن زیر قابلمه را خاموش کرده و سرکه را اضافه کنید.
صبر کنید تا مخلوط آب و سرکه خنک شود.
درون شیشه به صورت لایه ای، بامیه، سبزی های معطر، فلفل و سیر ها را بچینید.
دقت کنید لایه آخر سبزی های معطر باشد.
بعد از خنک شدن مخلوط آب و سرکه را درون شیشه بریزید و درب شیشه را محکم ببندید.
شیشه ها درون یخچال نگهداری کرده و بعد از یک ماه نوش جان کنید.
 
بالا