طرز تهیه تاگو مکزیکی مخصوص با گوشت

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
Mexican tago

در بخش آشپزی سایت وطن وی برای شما دستور پخت تاگو مکزیکی را ارائه خواهیم داد، لطفا با ما همراه باشید.
مواد لازم برای پخت تاگو مکزیکی

-گوشت گوساله چرخ کرده ۲۵۰ گرم
-پیاز متوسط ۱عدد
-روغن ۳ قاشق غذاخوری
-رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری سرپر
-آب ۱ فنجان
-نمک به میزان لازم
-فلفل سیاه به میزان لازم
-پودر سیر به میزان لازم
-پاپریکا به میزان لازم
-آویشن به میزان لازم
-فلفل قرمز به میزان لازم


طرز تهیه تاگو مکزیکی


✔️ مرحله اول
ابتدا پیاز را خرد کنید سپس در روغن سرخ کنید کمی که طلایی شد گوشت را به پیاز اضافه کنید وقتی گوشت تغییر رنگ داد، ادویه ها که شامل ؛ نمک، فلفل سیاه، پودرسیر، پاپریکا، آویشن و فلفل قرمز هست.

✔️ مرحله دوم
را اضافه کنید و با گوشت کاملا سرخ کنید در نهایت رب گوجه را اضافه کنید و با مایه گوشتی مخلوط کنید آب را اضافه کنید تا پخت مواد کامل شود زمانی که همه آب تبخیر شد مایه تاکو حاضر هست.

✔️ مرحله سوم
درادامه نان لواش‌ را کاتر گرد بزنید روی نان مخلوط روغن زیتون با پاپریکا را با برس بمالید و بصورت نیمه فرم داده و در فر ۱۷۵ درجه، ۱۵ دقیقه قرار دهید.

✔️ مرحله چهارم
سپس برای پر کردن داخل آن هم کاهو ، فلفل دلمه رنگی ، زیتون بدون هسته، ذرت در ظرف مورد نظر سرو کنید و با عشق نوش جان کنید...
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا