تارت توت فرنگی یک میان وعده خوش طعم و بسیار لذیذ برای کودکان می باشد. مدت زمان پخت و آماده شدن تارت تقریباً ۴ ساعت می باشد.
مواد اولیه برای کیک | |
تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | نصف لیوان |
شکر | نصف لیوان |
روغن مایع | ۱/۴لیوان |
بیکینگ پودر | ۲.۵ ق چ |
آرد | ۱/۴لیوان+ ۱ لیوان |
برای کرم تارت | |
پودینگ وانیلی | ۱ پاکت |
شیر | ۲ لیوان |
شکر | ۲ ق |
توت فرنگی | ۵۰۰ گرم |
ژله | یک بسته |
طرز تهیه تارت توت فرنگی
مرحله اول
برای پخت این دسر بسیار خوشمزه و دل چسب ابتدا باید کیک آن را آماده کنید، تخم مرغ و شکر را درون کاسه ریخته و با هم مخلوط کنید و با همزن برقی برای مدت زمان ۵ دقیقه مواد را بزنید تا رنگ آن روشن شود.
مرحله دوم
در اینجا باید شیر را همراه با روغن مایع به مواد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و در سه نوبت الک کنید سپس آن را به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدند هم بزنید.
مرحله سوم
قالب تارت خود را آماده کرده و آن را چرب کنید سپس مایه کیک آماده شده را درون قالب بریزید. باید از قبل فر را پیش گرم کنید، قالب را درون فر قرار دهید و دمای آن را بر روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید برای مدت زمان ۲۵ دقیقه.
مرحله چهارم
برای تهیه کرم تارت پودینگ وانیلی را طبق دستور درج شده روی پاکت آن تهیه کنید پس از اینکه کیک آماده شد آن را از درون قالب خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. کرم آماده شده را بر روی کیک بریزید.
مرحله پنجم
توتفرنگیهای شیرین و خوشرنگ خود را برش زده و خوش سلیقه و با ذوق بر روی کرم قرار دهید. ژله را آماده کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا به صورت نیم بند آماده شود. حالا ژله آماده شده را روی توت فرنگی ها ریخته و تارت را برای دو الی سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا آماده شود.