طرز تهیه بوقلمون سرخ شده

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6
بوقلمون سرخ شده خوشمزه و مجلسی با قارچ و سس خوشمزه ای که با آب پرتقال و شکر تهیه میشود و مزه جذاب و دلنشینی را به خوراک بوقلمون شما خواهد بخشید.


مواد لازم بوقلمون سرخ شده
گوشت سینه بوقلمون۴۰۰ گرم
قارچ¾ پیمانه
آب پرتقال½ پیمانه
پیاز کوچکیک عدد
جعفری خرد شدهدو قاشق غذاخوری
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
شکریک قاشق چایخوری

طرز تهیه بوقلمون سرخ شده​



مرحله اول​

ابتدا ماهی تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید و پیاز خرد شده را درون ماهیتابه بریزید و برای یک دقیقه آن را تفت دهید تا زمانی که سبک و شیشه ای شوند.



مرحله دوم​

تکه های گوشت بوقلمون را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و مواد را برای ۴۴ دقیقه دهید تا رنگ گوشت عوض شود، حرارت را زیاد کنید و مدام مواد را هم بزنید. حرارت را کم کرده و تکه های برش خورده قارچ را اضافه کنید.



مرحله سوم​

برای یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و تفت دهید. حالا نوبت به اضافه کردن آب پرتقال و شکر می‌رسد، مواد را هم بزنید و حرارت را کم کنید تا سس پرتقالی غلیظ و بخورد بوقلمون برود. در پایان جعفری را اضافه کنید. نوش جان.
 
بالا