طرز تهیه بلح الشام

ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
بلح الشام یکی از شیرینی های عربی است ک در شام شناخته می شود و این دسر ب دلیل شباهت ب شکل خرما ب این نام نامگذاری شده است و ابتدا در شام درست شده و سپس ب مصر و دیگر کشورهای عربی منتقل شده است. برای شما عزیزان دستور پخت این شیرینی اصیل و خوشمزه را در ادامه قرار دادیم لطفا با ما همراه باشید.

Bamiye arabi


مواد لازم:

_ یک و نیم پیمانه آرد الک شده.
_ شش تخم مرغ
_ هشت قاشق غذاخوری کره یا روغن نباتی
_ یک قاشق چایخوری وانیل مایع
_ آب یک پیمانه
_ روغن نباتی برای سرخ کردن.

مواد لازم شیره

_ دو پیمانه شکر است
_ یک لیوان آب
_ یک قاشق غذاخوری آب لیمو

طرز تهیه بلح الشام یا بامیه :

برای شربت آب و شکر روی اجاق بگذارید تا بجوشد سپس آبلیمو را اضافه کرده و دو دقیقه روی آتش بگذارید.

در قابلمه ای آب را با کره مخلوط می کنیم و روی آتش می گذاریم تا مواد بجوشد سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و آرد را کم کم با هم زدن سریع اضافه می کنیم تا گلوله های خمیر درست نشود و بقیه آرد را اضافه می کنیم. آرد را در حین هم زدن تا زمانی که خمیر درست شود. خمیر را روی اجاق برگردانید و یک دقیقه هم بزنید سپس آن را از روی حرارت بردارید و در همزن برقی قرار دهید و کمی ورز دهید. بعد از خنک شدن کامل خمیر تخم مرغ ها را کم کم اضافه می کنیم، همانطور که تخم مرغ ها را یکی پس از دیگری با هم زدن اضافه می کنیم و وانیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم. خمیر بلح الشام را در قرار دهید. روغن را در قابلمه عمیقی گرم می کنیم و قبل از اینکه کاملا داغ شود با فشار روی قیف شروع به گذاشتن بلح الشامی می کنیم و دانه ها را به طول پنج سانتی متر یا به دلخواه برش می دهیم. بلح الشام را در روغن می گذاریم تا سرخ شود سپس آن ها را بیرون می آوریم و در شربتی که از قبل آماده کرده بودیم می ریزیم سپس صاف کرده و در ظرف مخصوص سرو می کنیم.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا