طرز تهیه بستنی رولی، یک دسر عالی برای روزهای گرم تابستا

  • نویسنده موضوع Reza
  • تاریخ شروع
Reza

Reza

کاربر شهروند
تاریخ ثبت‌نام
1/7/22
نوشته‌ها
1,834
پسندها
2,425
امتیازها
113
مدال ها
6

بستنی رولی، ضد گرما و خوش رنگ​

مواد لازم برای تهیه بستنی رولی یک نفر​

  • خامه پر چرب: نصف پیمانه
  • شیر کامل: 2 قاشق غذاخوری
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • بیسکویت کرمدار : 2 عدد

طرز تهیه بستنی رولی
 بستنی ایتالیایی برای تابستان امسال درست کنید

  • قبل از هر چیز لازم است لوازم مورد استفاده در رول کردن بستنی از قبیل سینی، کاردک و چاقو را در فریزر قرار دهید تا خنک شوند. بهتر است از دو ساعت قبل این کار را انجام دهید.
  • اکنون مایه بستنی رولی را تهیه کنید. سه ماده اولیه یعنی خامه، شیر و شکر را داخل قابلمه کوچک بریزید.
  • آن را روی شعله متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید و دست از هم زدن بر ندارید.
  • بعد از چند دقیقه که مایه بستنی رولی شروع به جوشیدن کرد آن را به کاسه ای منتقل کنید و 20-30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خنک شود.
  • وقتی مایه بستنی خنک شد، بیسکویت اوریو را داخل آن بیندازید تا به مایه آغشته شود. حالا همه محتویات کاسه را روی سینی یخ کرده بریزید. به کمک دو کاردک بیسکویت ها را خرد و همزمان به سرعت با مایه مخلوط کنید.
  • در این مرحله مدام باید مواد را به وسط سینی بکشید و با کاردک ها بکوبید.
  • در پایان مایه را به صورت یک لایه نازک روی سینی پخش کنید و حداقل به مدت 4 ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
  • بستنی های رولی را با انبر از روی سینی بردارید و داخل کاسه یا ظرف مخصوص بستنی بچینید.
  • روی بستنی رولی را با اسپری خامه یا خامه فرم گرفته، میوه یا مغزهای دلخواه تزیین کنید.
 
بالا