شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
آموزش املت ژاپنی (تاماگویاکی)
تاماگویاکی چیست؟
تاماگویاکی به عنوان "املت ژاپنی" شناخته می شود، املت تخم مرغی که در غذاهای ژاپنی بسیار محبوب است. تاماگویاکی در لغت به معنای "تخم مرغ بریان شده" است و "داشیماکی" یا "داشی ماکی تاماگو" نیز نامیده می شود.
همانطور که قبلا اشاره کردیم بسته به ذائقه مصرف کننده می تواند هم شیرین و هم شور باشد. غذایی است که معمولا در وعده صبحانه یا در غذاهای مختلف سوشی سرو می شود.
معمولاً با استفاده از یک ماهیتابه مستطیل شکل پخته می شود که مخلوط تخم مرغ را می توان در آن نازک پخش کرد تا در زمان آماده شدن، گرد شود.

املت شیرین ژاپنی یک غذای بسیار ارزان در غذای ژاپنی است، اگرچه برای تهیه تاماگو معمولاً زمان بیشتری برای مزایای حاصل از آن صرف می شود.
دستور پخت امروز بسیار آسان است، املت تاماگویاکی (卵焼き)، که گاهی اوقات به آن تاماگو داشی ماکی (だし巻き卵) نیز می گویند، املت غلیظ و شیرینی که همه آن را دوست دارند (و اگر با بچه ها به ژاپن سفر کنید ایده آل است. مطمئناً آن را دوست خواهند داشت).
املت تاماگویاکی به همراه برنج سفید و سوپ میسو یکی از غذاهای اصلی صبحانه سنتی ژاپنی است و همچنین در برخی از تکه های سوشی مانند روی نیگیری یا داخل تماکی سرو می شود.
این یک تورتیلا غلیظ است، زیرا این مخلوط کم کم رول می شود تا به قوام خاصی برسد و به لطف مخلوط تخم مرغ با آبگوشت داشی، شکر، نمک و سس سویا، طعم شیرین خاصی دارد.
همانطور که می بینید، مواد تشکیل دهنده در این زمان اصلا پیچیده نیستند. سس سویا در هر شربت خانه ای اساسی است، بنابراین اگر می خواهیم به طور منظم دستور العمل های ژاپنی بپزیم، توصیه می شود یک بطری بزرگ بخریم.
و به یاد داشته باشید که آبگوشت داشی را می توان به راحتی در خانه درست کرد، اما اگر دوست ندارید یا مواد لازم را ندارید، گزینه دیگر استفاده از بسته های پودر داشی است، برای من یکی دیگر از پایه ها در هر انباری. اگر یادتان نیست که آبگوشت داشی یا جایگزین پودر آن چگونه تهیه شد، دستور تهیه آن در اینجا آمده است.
دستور پخت تاماگویاکی چه موادی دارد؟
ما قصد داریم طرز تهیه این تورتیلا رول شده را به شما آموزش دهیم، دستور تهیه و پیروی بسیار ساده اما فوق العاده خوشمزه.
املت تاماگویاکی، مانند سوپ میسو یا برنج سفید، یکی از غذاهای اصلی صبحانه میلیون ها ژاپنی است که به عنوان یک صبحانه معمولی ژاپنی در نظر گرفته می شود.
همانطور که اشاره کردیم، می توان آن را همراه با سوشی، معمولا در داخل تمکی یا روی نیگیری، سرو کرد، و این یک همراه عالی برای غذاهای سوشی است.
اگرچه ترکیب آن ممکن است متفاوت باشد، اما معمولاً یک تورتیلا غلیظ است به این دلیل که کم کم رول می شود تا زمانی که به قوام کامل برسیم.
مواد اصلی تاماگویاکی عبارتند از:
تخم مرغ
آبگوشت داشی
نمک
روغن
سس سویا
قند
نام غذا :
#املت_ژاپنی
تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نام هایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز می دهند.
در تهیه تاماگویاکی اصل ژاپن، از چاشنی به نام داشی (dashi) استفاده می شود که به املت طعم خاصی می دهد. اگر به این استاک دسترسی ندارید، میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و یا حتی شیر استفاده کنید.
تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نام هایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز می دهند.
در تهیه تاماگویاکی اصل ژاپن، از چاشنی به نام داشی (dashi) استفاده می شود که به املت طعم خاصی می دهد. اگر به این استاک دسترسی ندارید، میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و یا حتی شیر استفاده کنید.
آماده سازی : 10 دقیقه
مواد لازم برای : 3 نفر
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
شکر 1 : قاشق غذاخوری
سس سویا : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
استاک ژاپنی : (dashi) به میزان لازم
طرزتهیه :
1.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید. سس سویا، نمک، شکر و داشی یا ادویه های دلخواه را در حین بهم زدن تخم مرغ در کاسه بریزید. طوری تخم مرغ ها را بهم بزنید که فقط کف دار شوند و خیلی حباب نداشته باشند.
2.یک ماهیتابه نچسب مستطیل شکل بردارید تا کار برای رول کردن سوشی تخم مرغ راحت تر شود.
کف و لبه های ماهیتابه را با روغن چرب کنید. میتوانید به کمک یک دستمال کاغذی روغن را در همه قسمت های ماهیتابه پخش کنید.
3.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. به آرامی تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید. در صورتی که در تخم مرغ حباب به وجود آمد؛ میتوانید حرارت آن را کمتر کنید.
4.ماهیتابه را کمی بچرخانید تا تخم مرغ در آن پخش شود. سرخ شدن تخم مرغ چند ثانیه زمان می برد. وقتی رنگ تخم مرغ مات و کدر شد و در زیر آن حباب به وجود آمد، املت ژاپنی آماده ی برداشتن از روی حرارت است.
5.به کمک یک کفگیر بزرگ و یک لیسک به آرامی تاماگویاکی را رول کنید. ماهیتابه را کمی تکان دهید تا املت راحت تر از لبه های ظرف جدا گردد .
6.املت ژاپنی را به طور کامل رول کنید. املت با حرارت باقی مانده در بافتش پخته می شود. اما اگر نگران خام بودن یا ریختن سوشی تخم مرغ هستید، میتوانید چند دقیقه ی دیگر در همان حالت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. البته مراقب باشید املت شما نسوزد.
7.تاماگویاکی ژاپنی را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. سپس به کمک یک چاقوی تیز از عرض برش بزنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
8.میتوانید املت ژاپنی را مانند ژاپنی ها با چاپستیک سرو کنید. نوش جان♥️
نوش جان ❤️
تاماگویاکی چیست؟
تاماگویاکی به عنوان "املت ژاپنی" شناخته می شود، املت تخم مرغی که در غذاهای ژاپنی بسیار محبوب است. تاماگویاکی در لغت به معنای "تخم مرغ بریان شده" است و "داشیماکی" یا "داشی ماکی تاماگو" نیز نامیده می شود.
همانطور که قبلا اشاره کردیم بسته به ذائقه مصرف کننده می تواند هم شیرین و هم شور باشد. غذایی است که معمولا در وعده صبحانه یا در غذاهای مختلف سوشی سرو می شود.
معمولاً با استفاده از یک ماهیتابه مستطیل شکل پخته می شود که مخلوط تخم مرغ را می توان در آن نازک پخش کرد تا در زمان آماده شدن، گرد شود.

املت شیرین ژاپنی یک غذای بسیار ارزان در غذای ژاپنی است، اگرچه برای تهیه تاماگو معمولاً زمان بیشتری برای مزایای حاصل از آن صرف می شود.
دستور پخت امروز بسیار آسان است، املت تاماگویاکی (卵焼き)، که گاهی اوقات به آن تاماگو داشی ماکی (だし巻き卵) نیز می گویند، املت غلیظ و شیرینی که همه آن را دوست دارند (و اگر با بچه ها به ژاپن سفر کنید ایده آل است. مطمئناً آن را دوست خواهند داشت).
املت تاماگویاکی به همراه برنج سفید و سوپ میسو یکی از غذاهای اصلی صبحانه سنتی ژاپنی است و همچنین در برخی از تکه های سوشی مانند روی نیگیری یا داخل تماکی سرو می شود.
این یک تورتیلا غلیظ است، زیرا این مخلوط کم کم رول می شود تا به قوام خاصی برسد و به لطف مخلوط تخم مرغ با آبگوشت داشی، شکر، نمک و سس سویا، طعم شیرین خاصی دارد.
همانطور که می بینید، مواد تشکیل دهنده در این زمان اصلا پیچیده نیستند. سس سویا در هر شربت خانه ای اساسی است، بنابراین اگر می خواهیم به طور منظم دستور العمل های ژاپنی بپزیم، توصیه می شود یک بطری بزرگ بخریم.
و به یاد داشته باشید که آبگوشت داشی را می توان به راحتی در خانه درست کرد، اما اگر دوست ندارید یا مواد لازم را ندارید، گزینه دیگر استفاده از بسته های پودر داشی است، برای من یکی دیگر از پایه ها در هر انباری. اگر یادتان نیست که آبگوشت داشی یا جایگزین پودر آن چگونه تهیه شد، دستور تهیه آن در اینجا آمده است.
دستور پخت تاماگویاکی چه موادی دارد؟
ما قصد داریم طرز تهیه این تورتیلا رول شده را به شما آموزش دهیم، دستور تهیه و پیروی بسیار ساده اما فوق العاده خوشمزه.
املت تاماگویاکی، مانند سوپ میسو یا برنج سفید، یکی از غذاهای اصلی صبحانه میلیون ها ژاپنی است که به عنوان یک صبحانه معمولی ژاپنی در نظر گرفته می شود.
همانطور که اشاره کردیم، می توان آن را همراه با سوشی، معمولا در داخل تمکی یا روی نیگیری، سرو کرد، و این یک همراه عالی برای غذاهای سوشی است.
اگرچه ترکیب آن ممکن است متفاوت باشد، اما معمولاً یک تورتیلا غلیظ است به این دلیل که کم کم رول می شود تا زمانی که به قوام کامل برسیم.
مواد اصلی تاماگویاکی عبارتند از:
تخم مرغ
آبگوشت داشی
نمک
روغن
سس سویا
قند
نام غذا :
#املت_ژاپنی
تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نام هایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز می دهند.
در تهیه تاماگویاکی اصل ژاپن، از چاشنی به نام داشی (dashi) استفاده می شود که به املت طعم خاصی می دهد. اگر به این استاک دسترسی ندارید، میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و یا حتی شیر استفاده کنید.
تاماگویاکی، املت ژاپنی و یا سوشی تخم مرغ نام هایی است که به این املت خوشمزه و دل انگیز می دهند.
در تهیه تاماگویاکی اصل ژاپن، از چاشنی به نام داشی (dashi) استفاده می شود که به املت طعم خاصی می دهد. اگر به این استاک دسترسی ندارید، میتوانید از آب گوشت، مرغ یا سبزیجات و یا حتی شیر استفاده کنید.
آماده سازی : 10 دقیقه
مواد لازم برای : 3 نفر
تخم مرغ بزرگ : 4 عدد
شکر 1 : قاشق غذاخوری
سس سویا : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
استاک ژاپنی : (dashi) به میزان لازم
طرزتهیه :
1.تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید. سس سویا، نمک، شکر و داشی یا ادویه های دلخواه را در حین بهم زدن تخم مرغ در کاسه بریزید. طوری تخم مرغ ها را بهم بزنید که فقط کف دار شوند و خیلی حباب نداشته باشند.
2.یک ماهیتابه نچسب مستطیل شکل بردارید تا کار برای رول کردن سوشی تخم مرغ راحت تر شود.
کف و لبه های ماهیتابه را با روغن چرب کنید. میتوانید به کمک یک دستمال کاغذی روغن را در همه قسمت های ماهیتابه پخش کنید.
3.ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. به آرامی تخم مرغ را در ماهیتابه بریزید. در صورتی که در تخم مرغ حباب به وجود آمد؛ میتوانید حرارت آن را کمتر کنید.
4.ماهیتابه را کمی بچرخانید تا تخم مرغ در آن پخش شود. سرخ شدن تخم مرغ چند ثانیه زمان می برد. وقتی رنگ تخم مرغ مات و کدر شد و در زیر آن حباب به وجود آمد، املت ژاپنی آماده ی برداشتن از روی حرارت است.
5.به کمک یک کفگیر بزرگ و یک لیسک به آرامی تاماگویاکی را رول کنید. ماهیتابه را کمی تکان دهید تا املت راحت تر از لبه های ظرف جدا گردد .
6.املت ژاپنی را به طور کامل رول کنید. املت با حرارت باقی مانده در بافتش پخته می شود. اما اگر نگران خام بودن یا ریختن سوشی تخم مرغ هستید، میتوانید چند دقیقه ی دیگر در همان حالت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. البته مراقب باشید املت شما نسوزد.
7.تاماگویاکی ژاپنی را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کاملا خنک شود. سپس به کمک یک چاقوی تیز از عرض برش بزنید و به قطعات کوچک تقسیم کنید.
8.میتوانید املت ژاپنی را مانند ژاپنی ها با چاپستیک سرو کنید. نوش جان♥️
نوش جان ❤️
آخرین ویرایش توسط مدیر: