طرز تهیه آش شلغم و اسفناج ساده و لذیذ بدون گوشت برای سرماخوردگی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

⚜️Roya⚜️

Female
کاربر اخراج شده
تاریخ ثبت‌نام
7/12/22
نوشته‌ها
14
پسندها
49
امتیازها
13
جنسیت

مواد لازم برای تهیه آش شلغم و اسفناج​

در بخش آشپزی سایت وطن وی دستور پخت یک آش بسیار خوشمزه مخصوص فصل زمستان برای شما عزیزان قرار دادیم، لطفا با ما همراه باشید.
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • لپه 1/2 پیمانه
  • برنج 1 پیمانه
  • شلغم 500 گرم
  • ساقه اسفناج 200 گرم
  • آب 10 پیمانه
  • سبزی آش (جعفری،گشنیز،اسفناج،تره) 500 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
  • نعنا خشک 2 ق غذا خوری سر پر
  • روغن به مقدار لازم
  • 272244136 641479730428596 213037885481881413 n
  • طرز تهیه آش شلغم و اسفناج بدون گوشت​

    مرحله اول: آماده سازی لپه و برنج​

    ابتدا لپه را به همراه برنج به خوبی با آب سرد بشویید و بعد مقداری آب سرد درون دو ظرف جداگانه بریزید و بعد لپه را به همراه برنج درون ظرف های جداگانه ریخته و به مدت 2 ساعت زمان دهید تا به خوبی خیس بخورند و آماده شوند.

    مرحله دوم: آماده سازی پیاز بزرگ​

    پیاز را به خوبی بشویید و پوست آن را بگیرید و سپس پیاز را به شکل نگینی شده و ریز خرد کنید و بعد قابلمه ای برداشته و مقداری روغن داخل آن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید و زمان دهید تا پیاز به خوبی سبک و طلایی شود سپس به آن مقداری زردچوبه اضافه کنید و کمی پیاز را با زردچوبه تفت دهید.

    مرحله سوم: اضافه کردن آب و لپه​

    مقداری که گذشت و پیاز با زردچوبه تفت داده شد نوبت اضافه کردن لپه هاست سپس لپه ها را هم مقداری با پیاز تفت دهید و بعد آب جوشیده شده را نیز به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید و به لپه ها یک ساعت زمان دهید تا با شعله ملایم به خوبی در کنار پیاز پخته شوند.

    مرحله چهارم: آماده سازی شلغم​

    شلغم ها را به خوبی با آب سرد بشویید و بعد تمامی آن ها را به شکل نگینی شده و ریز و یکدست خرد کنید و بعد از گذشت یک ساعت که لپه ها به خوبی پخته شدند شلغم ها را نیز به همراه برنج نیم دانه ای که از قبل خیس کرده بودید به مواد اضافه کنید و با مواد هم بزنید و بعد درب قابلمه را به مدت یک ربع تا بیست دقیقه دیگر بگذارید و زمان دهید تا شلغم ها و برنج نیز به خوبی با مواد پخته شوند.

    مرحله پنجم: آماده سازی ساقه های اسفناج​

  • اسفناج ها را به خوبی با آب سرد بشویید و بعد آن ها را پاک کنید و سپس آن ها را به اندازه های دلخواه برش دهید، ماهیتابه ای را برداشته و خیلی کم درون آن روغن بریزید و آن را روی شعله ملایم گاز قرار دهید و اجازه دهید کمی گرم شود و بعد ساقه اسفناج ها را درون ماهیتابه بریزید و کمی آن ها را تفت دهید تنها به اندازه ای که کمی اسفناج ها نرم شوند. بعد از گذشت یک ربع تا بیست دقیقه که شلغم و برنج نیز کمی پخته شدند اسفناج هایی که تفت داده اید را نیز به همراه سبزی آش و مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد درون قابلمه اضافه کنید و کمی آش را هم بزنید تا به خوبی در کل آش پخش شوند سپس درب قابلمه را قرار دهید و زمان دهید تا آش شما به خوبی پخته شود و جا بیفتد.

    مرحله ششم: آماده سازی پیاز داغ و نعنا داغ​

    پیاز متوسط را با آب بشویید و بعد پوست آن را بگیرید و به شکل خلالی شده و ریز خرد کنید و بعد ماهیتابه ای را برداشته و مقداری درون آن روغن بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید و کمی که روغن گرم شد پیاز ها را درون آن بریزید و به خوبی سرخ کنید تا طلایی شوند و بعد پیاز داغ را درون ظرفی بریزید و کنار بگذارید. بعد از پیاز داغ نوبت آماده کردن نعنا داغ است پس درون همان ماهیتابه مجدد روغن بریزید و بعد از آن که مقداری گرم شد پودر نعنا خشک را نیز به مدت سی ثانیه به اندازه ای که کمی رنگش باز شود درون روغن سرخ کنید و بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
  • مرحله هفتم: سرو آش​

    پس از آن که آش به خوبی پخته شد و جا افتاد آن را درون ظرف مناسبی که برای سرو آن در نظر گرفته بودید بریزید و بعد روی آن را توسط پیاز داغ و نعنا داغی که آماده کرده بودید تزیین کنید. بعد از آن آش شلغم شما آماده سرو است میل کنید و لذت ببرید. نوش جان
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا