شاهدخت
👸
پرنسس وطن وی
- تاریخ ثبتنام
- 5/10/22
- نوشتهها
- 7,299
- پسندها
- 10,250
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 16
ابتدا یه پیاز خرد میکنید و توی ماهی تابه سرخ میکنید...سپس کرفس و جعفری و هویج و فلفل دلمه ای رو هم خرد میکنید و توی ماهیتابه یه تفت میدید ..و بهش ادویه کاری و رب اناز اصافه میکنید.
بعد تموم مواد رو توی مرغ کامل خام میریزید..و پاهاش رو بهم با نخ وصل میکنید...بال هاشم با نخ میبندید..
کف قابلمه بهتره هویج به صورت ورقه ای بزارید...تا پوست مرغ نسوزه..یکمم آب میریزید توش و در قابلمه رو به مدت ۳ ساعت میبندید تا با بخار آب روز گاز پخته شه..حواستون باشه بی آب نشه
نیم ساعت اخر یادتون باشه رب انار رو به قابلمه و روی مرغ اضافه کنید
کسایی که فر دارن آخر کار کافیه ۵ دقه مرغ رو در حرارت زیاد توی فر بزارن..تا پوست مرغ کاملا برشته شه..کسایی هم که فر ندارن..کافیه مرع رو توی دیس بزارن..و روش رب انار بریزن..اینجوری شکلش انگار کاملا برشته است.
بعد تموم مواد رو توی مرغ کامل خام میریزید..و پاهاش رو بهم با نخ وصل میکنید...بال هاشم با نخ میبندید..
کف قابلمه بهتره هویج به صورت ورقه ای بزارید...تا پوست مرغ نسوزه..یکمم آب میریزید توش و در قابلمه رو به مدت ۳ ساعت میبندید تا با بخار آب روز گاز پخته شه..حواستون باشه بی آب نشه
نیم ساعت اخر یادتون باشه رب انار رو به قابلمه و روی مرغ اضافه کنید
کسایی که فر دارن آخر کار کافیه ۵ دقه مرغ رو در حرارت زیاد توی فر بزارن..تا پوست مرغ کاملا برشته شه..کسایی هم که فر ندارن..کافیه مرع رو توی دیس بزارن..و روش رب انار بریزن..اینجوری شکلش انگار کاملا برشته است.
آخرین ویرایش توسط مدیر: