طرز تهیه آسان شیرینی اتریشی

  • نویسنده موضوع شاهدخت
  • تاریخ شروع
شاهدخت

شاهدخت

👸
پرنسس وطن وی
تاریخ ثبت‌نام
5/10/22
نوشته‌ها
7,299
پسندها
10,250
امتیازها
113
مدال ها
16
طرز تهیه آسان شیرینی اتریشی
مواد لازم​
مقدار مواد​
زرده تخم مرغ​
۲ عدد​
آرد قنادی​
۱۲۵ گرم​
مارگارین نرم‌ شده​
۱۰۰ گرم​
شکر​
۴۰ گرم​
وانیل​
۱/۲ قاشق‌چای‌خوری​
پودر پسته​
به مقدار دلخواه​
پودر نارگیل​
به مقدار دلخواه​
شکلات آب شده​
به مقدار لازم​

مرحله اول
در ابتدای کار برای تهیه شیرینی اتریشی زرده تخم‌مرغ‌ها، مارگارین، شکر و وانیل را با همزن به خوبی هم میزنیم تا مواد کاملا مخلوط و یک دست شوند.

مرحله دوم
آرد را خوب الک کرده و سپس کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم. مواد را بالیسک خوب هم زده و کاملا مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاوریم.

مرحله سوم
کف سینی فر یک کاغذ روغنی پهن میکنیم. در انتها خمیر به دست آمده را، درون قیف میریزیم و به شکل دلخواهی که میخواهیم روی کاغذ روغنی با ماسوره دلخواه میریزیم. شما می‌توانید از ماسوره‌ی ساده، شیاردار یا کنگره دار استفاده نمایید. لازم به ذکر است در صورت نداشتن ماسوره می‌توانید با دست شکل دهید.

مرحله چهارم
فر را از قبل گرم کرده و مواد را به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه، درون فری که از قبل با دمای 180 درجه داغ نموده‌ایم قرار میدهیم و میپزیم.

سایر نکات قابل توجه
● لازم به ذکر است بافت این شیرینی اتریشی نرم است و مثل بعضی از شیرینی‌های موجود در بازار خشک و شکننده نیست.
● با این مقدار از مواد می‌توانید ۲۰ الی ۲۵ عدد از این شیرینی درست کنید. قاعدتا ماسوره زدن با شکل مختلف تعداد متفاوتی از این شیرینی میدهد.
● در آخرین مرحله بعد از خروج از فر میتوانید از پودر نارگیل، پسته و دراژه و شکلات آب شده برای تزیین شیرینی خود استفاده نمایید.
● زمان تهیه ۲۰ دقیقه
● زمان پخت ۲۰ دقیقه
Screenshot   Chrome
 
آخرین ویرایش:
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,385
پسندها
22,656
امتیازها
113
مدال ها
6
چه قشنگن... ممنونم گیانم 🤩❤️
 

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
18
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
51
تابان
تابان
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
92
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
28
اعتصامی
اعتصامی
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
68
تابان
تابان
بالا