ساده ترین و بهترین دستور پخت مرغ هندی با شیر نارگیل

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
E466a0786dea2c5d42f2c53936306265 w750 h500


امروز ساده ترین و بهترین دستور پخت مرغ از غذاهای هندی را به شما پیشنهاد می کنیم، طعم متمایز کاری و شیر نارگیل را امتحان کنید و مرغ را در
کنار برنج فلفلی به دلخواه سرو کنید.

زمان پخت
30 دقیقه
به اندازه کافی برای
4 نفر

مواد اولیه

_ سینه مرغ: 500 گرم (به مکعب های متوسط خرد شده)
_ شیر نارگیل: یک پیمانه
_ کره: 50 گرم
_ خامه مخصوص غذا : نصف پیمانه
_ فلفل دلمه ای: نصف قاشق چایخوری
_ کاری: یک قاشق چایخوری
_ نمک : یک لقمه
_ روغن نباتی: مقدار اندک

طرز تهیه

در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کره را با روغن آب کنید، سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.

خامه و شیر نارگیل را به تکه های مرغ اضافه کنید، سپس حرارت را کم کنید و مخلوط را بگذارید تا بافت غلیظ شود.

نمک، فلفل دلمه و کاری را اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید و سپس داغ سرو کنید
 
بالا