ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
امروز ساده ترین و بهترین دستور پخت مرغ از غذاهای هندی را به شما پیشنهاد می کنیم، طعم متمایز کاری و شیر نارگیل را امتحان کنید و مرغ را در
کنار برنج فلفلی به دلخواه سرو کنید.
زمان پخت
30 دقیقه
به اندازه کافی برای
4 نفر
مواد اولیه
_ سینه مرغ: 500 گرم (به مکعب های متوسط خرد شده)
_ شیر نارگیل: یک پیمانه
_ کره: 50 گرم
_ خامه مخصوص غذا : نصف پیمانه
_ فلفل دلمه ای: نصف قاشق چایخوری
_ کاری: یک قاشق چایخوری
_ نمک : یک لقمه
_ روغن نباتی: مقدار اندک
طرز تهیه
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کره را با روغن آب کنید، سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند.
خامه و شیر نارگیل را به تکه های مرغ اضافه کنید، سپس حرارت را کم کنید و مخلوط را بگذارید تا بافت غلیظ شود.
نمک، فلفل دلمه و کاری را اضافه کنید و سپس مواد را خوب هم بزنید و سپس داغ سرو کنید