رسپی یخنه سیب زمینی اصيل عربی.. 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
یخنه سیب زمینی یکی از غذاهای لذیذی است که از غذاهای ترکیه سرچشمه می گرفته و به تمام کشورهای عربی رسید، آشپزهای کشورهای عربی انواع و طعم های زیادی به آن اضافه کردند. از جمله افزودنی هایی است که به غذای یخنه سیب زمینی اضافه شد تکه های مرغ است
با طرز تهیه مرحله به مرحله یخنه آشنا شوید يخنه را در کنار برنج سرو کنید.
برش سیب زمینی

سیب زمینی ها را به مکعب های بزرگ برش دهید و کنار بگذارید.
450003fac46771c5b88f006be8f4a5045bc8751e 020123131142

مرغ و سبزیجات را بپزید
E3b7eee224918a5ea057f22b7116e0cfdfb3a220 020123131142

روغن زیتون را در قابلمه مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس پیاز، گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس تکه های سیب زمینی، مرغ و هویج را اضافه کنید و بگذارید مخلوط ۱۵ دقیقه بماند و هر از گاهی هم بزنید.

چاشنی خورش
10457e49bafae9c473a18f0d287c479ba86247f8 020123131142

آب گوشت، نمک، فلفل، جوز هندی و پاپریکا را اضافه کنید و مخلوط را به مدت 75 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و هر از گاهی هم بزنید.
خورش سیب زمینی را سرو کنید
A0b2d9d87a42783337f068b5162960abf8a2a7c3 020123131142

خورش سیب زمینی را با مرغ در ظرف سرو بریزید و در کنار چلو سفید با پلو رشته و سالاد سرو کنید
 
بالا