sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
یخنه سیب زمینی یکی از غذاهای لذیذی است که از غذاهای ترکیه سرچشمه می گرفته و به تمام کشورهای عربی رسید، آشپزهای کشورهای عربی انواع و طعم های زیادی به آن اضافه کردند. از جمله افزودنی هایی است که به غذای یخنه سیب زمینی اضافه شد تکه های مرغ است
با طرز تهیه مرحله به مرحله یخنه آشنا شوید يخنه را در کنار برنج سرو کنید.
برش سیب زمینی
سیب زمینی ها را به مکعب های بزرگ برش دهید و کنار بگذارید.
مرغ و سبزیجات را بپزید
روغن زیتون را در قابلمه مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس پیاز، گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس تکه های سیب زمینی، مرغ و هویج را اضافه کنید و بگذارید مخلوط ۱۵ دقیقه بماند و هر از گاهی هم بزنید.
چاشنی خورش
آب گوشت، نمک، فلفل، جوز هندی و پاپریکا را اضافه کنید و مخلوط را به مدت 75 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و هر از گاهی هم بزنید.
خورش سیب زمینی را سرو کنید
خورش سیب زمینی را با مرغ در ظرف سرو بریزید و در کنار چلو سفید با پلو رشته و سالاد سرو کنید
با طرز تهیه مرحله به مرحله یخنه آشنا شوید يخنه را در کنار برنج سرو کنید.
برش سیب زمینی
سیب زمینی ها را به مکعب های بزرگ برش دهید و کنار بگذارید.
مرغ و سبزیجات را بپزید
روغن زیتون را در قابلمه مناسبی روی حرارت متوسط گرم کنید، سپس پیاز، گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید، سپس تکه های سیب زمینی، مرغ و هویج را اضافه کنید و بگذارید مخلوط ۱۵ دقیقه بماند و هر از گاهی هم بزنید.
چاشنی خورش
آب گوشت، نمک، فلفل، جوز هندی و پاپریکا را اضافه کنید و مخلوط را به مدت 75 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و هر از گاهی هم بزنید.
خورش سیب زمینی را سرو کنید
خورش سیب زمینی را با مرغ در ظرف سرو بریزید و در کنار چلو سفید با پلو رشته و سالاد سرو کنید