ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
کنافه یکی از معروف ترین دسرهای فلسطینی است که طعم فوق العاده ای دارد که معمولا در مناسبت ها و مجالس خانوادگی سرو می شود.
امروز روش کنافه نابلسی با پنیر را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید آن را سرو کنید.
با مواد تشکیل دهنده
40 دقیقه
12 نفر
مواد لازم برای کنافه با پنیر
_ 375 گرم کناف تازه یا منجمد.
_ 500 گرم پنیر الشلال خیس خورده.
_ 300 گرم پنیر عکاوی خیس شده.
_ 7 قاشق _ غذاخوری کره آب شده.
_ 3 قاشق غذاخوری آب. دو پیمانه شربت شکر.
_ پسته خرد شده برای تزئین.
_ آسیاب خمیر کنافه
کنافه را با استفاده از غذاساز آسیاب کنید تا مانند تصویر کاملاً یکدست شود
خرده های خمیر کناف را با قیمه مخلوط کنید
خرده های کنافه را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید، با 5 قاشق غذاخوری کره و آب مخلوط کنید، خوب هم بزنید.
تفت دادن خمیر کنافه
مخلوط کنافه را به ماهیتابه بزرگی منتقل کرده و مدام هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود.
لایه کونافه را در ماهیتابه آماده کنید
باقی مانده کره را در ماهیتابه بریزید سپس سه چهارم مقدار کناف را بریزید و با فشار دست خوب پخش کنید تا سفت شود.
پنیر را اضافه کرده و کنافه را بپزید
پنیر آبکش شده را روی لایه کونافه پخش کنید سپس یک طرف آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.
مقدار باقیمانده کنافه و شربت شکر را اضافه کنید
مقدار باقیمانده کناف آسیاب شده را بپاشید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود و از چسبیدن آن جلوگیری کنید، سپس کناف را طوری برگردانید تا لایه پنیر ته آن باشد، سپس با شربت شکر میل کنید.
سرو کنافه نابلسی
کنافه را برش بزنید و سرو کنید و به دلخواه با پسته تزیین کنید
امروز روش کنافه نابلسی با پنیر را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید آن را سرو کنید.
با مواد تشکیل دهنده
40 دقیقه
12 نفر
مواد لازم برای کنافه با پنیر
_ 375 گرم کناف تازه یا منجمد.
_ 500 گرم پنیر الشلال خیس خورده.
_ 300 گرم پنیر عکاوی خیس شده.
_ 7 قاشق _ غذاخوری کره آب شده.
_ 3 قاشق غذاخوری آب. دو پیمانه شربت شکر.
_ پسته خرد شده برای تزئین.
_ آسیاب خمیر کنافه
کنافه را با استفاده از غذاساز آسیاب کنید تا مانند تصویر کاملاً یکدست شود
خرده های خمیر کناف را با قیمه مخلوط کنید
خرده های کنافه را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید، با 5 قاشق غذاخوری کره و آب مخلوط کنید، خوب هم بزنید.
تفت دادن خمیر کنافه
مخلوط کنافه را به ماهیتابه بزرگی منتقل کرده و مدام هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود.
لایه کونافه را در ماهیتابه آماده کنید
باقی مانده کره را در ماهیتابه بریزید سپس سه چهارم مقدار کناف را بریزید و با فشار دست خوب پخش کنید تا سفت شود.
پنیر را اضافه کرده و کنافه را بپزید
پنیر آبکش شده را روی لایه کونافه پخش کنید سپس یک طرف آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.
مقدار باقیمانده کنافه و شربت شکر را اضافه کنید
مقدار باقیمانده کناف آسیاب شده را بپاشید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود و از چسبیدن آن جلوگیری کنید، سپس کناف را طوری برگردانید تا لایه پنیر ته آن باشد، سپس با شربت شکر میل کنید.
سرو کنافه نابلسی
کنافه را برش بزنید و سرو کنید و به دلخواه با پسته تزیین کنید