رسپی کنافه نابلسی با پنیر معروف عکا

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
کنافه یکی از معروف ترین دسرهای فلسطینی است که طعم فوق العاده ای دارد که معمولا در مناسبت ها و مجالس خانوادگی سرو می شود.
امروز روش کنافه نابلسی با پنیر را به صورت مرحله به مرحله یاد بگیرید آن را سرو کنید.

با مواد تشکیل دهنده
40 دقیقه
12 نفر

مواد لازم برای کنافه با پنیر

_ 375 گرم کناف تازه یا منجمد.
_ 500 گرم پنیر الشلال خیس خورده.
_ 300 گرم پنیر عکاوی خیس شده.
_ 7 قاشق _ غذاخوری کره آب شده.
_ 3 قاشق غذاخوری آب. دو پیمانه شربت شکر.
_ پسته خرد شده برای تزئین.
_ آسیاب خمیر کنافه

047e0061b46ac08aa0e72a35bbf12f6be88cd90f 181222180739

کنافه را با استفاده از غذاساز آسیاب کنید تا مانند تصویر کاملاً یکدست شود

خرده های خمیر کناف را با قیمه مخلوط کنید
E09ca22383398648fb22c4581d62950ef35b5fa5 181222180739

خرده های کنافه را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید، با 5 قاشق غذاخوری کره و آب مخلوط کنید، خوب هم بزنید.

تفت دادن خمیر کنافه
D287423bf7a95586f0ccce76d4af7c7e56fd89f4 181222180739

مخلوط کنافه را به ماهیتابه بزرگی منتقل کرده و مدام هم بزنید تا رنگ آن کمی تیره شود.

لایه کونافه را در ماهیتابه آماده کنید
Ddd9bb4a5f94ad946c319e7b6d45319528090e1b 181222180739

باقی مانده کره را در ماهیتابه بریزید سپس سه چهارم مقدار کناف را بریزید و با فشار دست خوب پخش کنید تا سفت شود.

پنیر را اضافه کرده و کنافه را بپزید
050d50d3a3be766fa18f48980dac0199dd58a65a 181222180739 1

پنیر آبکش شده را روی لایه کونافه پخش کنید سپس یک طرف آن را روی حرارت متوسط به مدت 15 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.

مقدار باقیمانده کنافه و شربت شکر را اضافه کنید
B42b8663658043ab037e201d7d04a070a18a7007 181222180739

مقدار باقیمانده کناف آسیاب شده را بپاشید تا رطوبت اضافی آن گرفته شود و از چسبیدن آن جلوگیری کنید، سپس کناف را طوری برگردانید تا لایه پنیر ته آن باشد، سپس با شربت شکر میل کنید.

سرو کنافه نابلسی
9b8f592eeda25ed3cffc7cbcae9be91070f0cde3 181222180739

کنافه را برش بزنید و سرو کنید و به دلخواه با پسته تزیین کنید
 
بالا