sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,200
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
کعک ابودهن یا کعک السید نوعی شیرینی با روغن یا کره است، که یکی از شیرینی هایی است که در اعیاد و مناسبت ها در کشور عراق سرو می شود و به عنوان صبحانه سبک با شیر چای نیز سرو می شود. پیدایش کعک ابو الدهن به شهر بغداد به ویژه به سال هزار و نهصد و یک باز می گردد. این شیرینی توسط قنادی به نام السید حسین بن علی بن قدوری الهاشمی ساخته شد و اولین کسی بود که این نوع شیرینی را در بغداد درست کرد و به نام او نامگذاری شد
مواد اولیه.
دو پیمانه آرد. یک چهارم پیمانه کره آب شده. یک قاشق چایخوری مخمر. یک چهارم قاشق چایخوری نمک. یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر. یک قاشق غذاخوری شکر. یک چهارم پیمانه آب گرم.
طرز تهیه
مایه خمیر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا عمل بیاید.
آرد، نمک، بکینگ پودر و کره ذوب شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مخلوط مایه و شکر را داخل کاسه بریزید و مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شوند.
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید 45 دقیقه استراحت کند و تخمیر شود تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را با استفاده از چاقو به قطعات کوچک و به اندازه کوکی دلخواه برش بزنید.
هر تکه از خمیر را با دست شکل دهید تا به شکل مستطیلی درآید.
کعک ها را در سینی فر بچینید و بگذارید 30 دقیقه استراحت کند و 45 دقیقه در فر بپزید و حتما سینی را در طبقه بالای فر با حرارت فقط از پایین قرار دهید تا زمانی که کعک ها طلایی و ترد شود.
کعک ابودهن عراقی را بعد از خنک شدن کامل به همراه یک فنجان چای سرو کنید.
نوش جان... /
مواد اولیه.
دو پیمانه آرد. یک چهارم پیمانه کره آب شده. یک قاشق چایخوری مخمر. یک چهارم قاشق چایخوری نمک. یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر. یک قاشق غذاخوری شکر. یک چهارم پیمانه آب گرم.
طرز تهیه
مایه خمیر و شکر را در آب گرم حل کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا عمل بیاید.
آرد، نمک، بکینگ پودر و کره ذوب شده را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
مخلوط مایه و شکر را داخل کاسه بریزید و مواد را با هم ورز دهید تا مخلوط شوند.
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید 45 دقیقه استراحت کند و تخمیر شود تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را با استفاده از چاقو به قطعات کوچک و به اندازه کوکی دلخواه برش بزنید.
هر تکه از خمیر را با دست شکل دهید تا به شکل مستطیلی درآید.
کعک ها را در سینی فر بچینید و بگذارید 30 دقیقه استراحت کند و 45 دقیقه در فر بپزید و حتما سینی را در طبقه بالای فر با حرارت فقط از پایین قرار دهید تا زمانی که کعک ها طلایی و ترد شود.
کعک ابودهن عراقی را بعد از خنک شدن کامل به همراه یک فنجان چای سرو کنید.
نوش جان... /
آخرین ویرایش توسط مدیر: