رسپی کامل الرز البخاری یا پلو بخاری اصل عربستانی 🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
1mJFR622020

الرز البخاری یا پلو بخاری اصل عربستانی

مواد لازم برای تزئین:
آجیل کاج: به سلیقه (برشته شده)
کشمش: به میزان دلخواه
بادام: به سلیقه (برشته شده)
برنج باسماتی: ۲ پیمانه
گوشت گوسفند : نیم کیلو
پیاز: 1 عدد (متوسط)
- هل: 8 عدد(بستگی به ذائقه شما دارد به نظرم این میزان هل زیاد هست)
نمک: یک قاشق چایخوری
زیره: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
هویج: 1 عدد (متوسط)
دارچین: 2 عدد چوب
روغن ذرت: 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت: 3 فنجان
میخک: 5 دانه (بازم میزان میخک زیادهست)
برگ بو: 2 برگ
ادويه کاری : یک قاشق چایخوری

طرز تهیه پلو عربستانی

گوشت را بشویید و در قابلمه ای روی حرارت متوسط قرار دهید.
پیاز، هل، دارچین، برگ بو، میخک و فلفل دلمه ای را به گوشت اضافه کنید و بگذارید تا کاملا بپزد.
آب گوشت را صاف کرده و گوشت را کنار بگذارید، سپس 2 تا 3 پیمانه از آب گوشت را بردارید تا برنج بپزد.
هویج را رنده کنید و با روغن تفت دهید سپس برنج را که خوب شسته و صاف کرده اید اضافه کنید و روغن را با لیوان آب گوشت و یک لیوان آب مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه و ادویه و زیره و دارچین را اضافه کنید.
برنج را روی آتش بگذارید تا بجوشد سپس روی آن را ببندید و روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.
برنج را در ظرف سرو بریزید و گوشت را روی آن بیفزایید سپس با بادام و مغز کاج و کشمش تزئین کنید و داغ سرو کنید نوش جان .
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا