گلسا
کاربر شهروند
Ms- تاریخ ثبتنام
- 7/4/23
- نوشتهها
- 1,417
- پسندها
- 1,107
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 11
- جنسیت
- خانم👩
مواد اصلی
آرد سفید۵۰۰ گرم
شیر ولرم۱پیمانه
شکر۹۰ گرم
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
خمیر مایه۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ۱ عدد
مواد لازم کرم پیراشکی :
آب ۱.۵ پیمانه
شکر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۴ قاشق غذا خوری
وانیل۱/۴ قاشق چای خوری
اگه میخواین کرم پیراشکی شفاف باشه اب بریزین
اگه میخواین سفید رنگ باشه شیر
و اگه میخواین شکلاتی باشه پودر شکلات اضافه کنید
البته شکر رو میتونید به دلخواه کم یا زیاد کنید
طرز تهیه:
۱
ابتداخمیر مایه رو با یک دوم پیمانه شیر ولرم و ۱ قاشق شکر مخلوط میکنیم و درش رو میزاریم تا نیم ساعت که به عمل بیاد
۲
در ظرف دیگر تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی یا چنگال خوب مخلوط میکنیم
۳
سپس مخلوط خمیر مایه رو به موادمون اضافه میکنیم و بعد از اون آرد رو اضافه میکنیم و به صورت چرخشی هم میزنیم.مواد باید حالت چسبندگی داشته باشه در نهایت
۴
روی مواد رو با پارچه میپوشونیم و ۲ساعت در دمای محیط میگذاریم استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه (در هوای گرم و تابستانی نیم ساعت کافیست تا حجمش دوبرابر بشه)
۵
بعد از دوبرابر شدن مواد درون سینی آرد پاشی میکنیم و مواد رو به ارتفاع ۱سانتی متر پهن میکنیم و با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب میزنیم
۶
سر مواد قالب زده رو میپوشونیم تا ۱ساعت دوباره استراحت میدیم تا دوباره حجمش دوبرابر بشه
۷
ظرفی رو روی گاز میزاریم و روغن میریزیم
۸
روغن رو با شعله ملایم گرم کنید وقتی گرم شد باهمان شعله ملایم پیراشکی هارو سرخ کنید
۹
شعله باید ملایم باشه تا درون پیراشکی هم سرخ بشه بعد از سرخ شدن پیراشکی هارو برش میزنیم و کرم رو درونش میریزیم
۱۰
برای تهیه کرم آب رو و با نشاسته و شکر مخلوط میکنیم و روی شعله ملایم گاز قرار میدیم تا به غلظت مناسب برسه سپس وانیل رو اضافه میکنیم
:p.s.smi-1-(38):