ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
از سیب زمینی برای تهیه غذاهای مختلف اعم از غذای اصلی و پیش غذا استفاده کنید.
این نان را می توانید در کنار میز صبحانه سرو کنید.
برای 24 نفر
مواد تشکیل دهنده نان سیب زمینی:
_ یک پیمانه پوره سیب زمینی
_ دو عدد تخم مرغ
_ نصف پیمانه کره بدون نمک.
_ نصف پیمانه شکر.
_ قاشق کوچک نمک.
_ دو قاشق چایخوری و یک چهارم مخمر.
_ نصف پیمانه آب گرم.
_ 5 پیمانه آرد.
طرز تهیه:
پوره سیب زمینی، تخم مرغ و کره را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مخمر، شکر، نمک و آب را اضافه کنید
مایه خمیر، شکر، نمک و آب را اضافه کنید، مواد را خوب مخلوط کنید.
آرد را اضافه کنید
آرد الک شده را کم کم با هم زدن مداوم اضافه کنید تا خمیر منسجمی به دست آید
خمیر را ورز دهید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود
خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا نرم و کشدار شود سپس آن را در ظرف بزرگی که با روغن زیتون چرب کرده اید قرار دهید و دو ساعت بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود
خمیر را تقسیم کنید
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر نیمه را در سینی فر چرب شده قرار دهید و دوباره به مدت 40 دقیقه درب آن را بپوشانید.
خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.نان سیب زمینی سرو کنید
نان سیب زمینی را بلافاصله بعد از اینکه کمی خنک شد سرو کنید...نوش جان ♡
این نان را می توانید در کنار میز صبحانه سرو کنید.
برای 24 نفر
مواد تشکیل دهنده نان سیب زمینی:
_ یک پیمانه پوره سیب زمینی
_ دو عدد تخم مرغ
_ نصف پیمانه کره بدون نمک.
_ نصف پیمانه شکر.
_ قاشق کوچک نمک.
_ دو قاشق چایخوری و یک چهارم مخمر.
_ نصف پیمانه آب گرم.
_ 5 پیمانه آرد.
طرز تهیه:
پوره سیب زمینی، تخم مرغ و کره را با هم در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مخمر، شکر، نمک و آب را اضافه کنید
مایه خمیر، شکر، نمک و آب را اضافه کنید، مواد را خوب مخلوط کنید.
آرد را اضافه کنید
آرد الک شده را کم کم با هم زدن مداوم اضافه کنید تا خمیر منسجمی به دست آید
خمیر را ورز دهید و بگذارید تا حجم آن دو برابر شود
خمیر را روی سطح آردپاشی شده ورز دهید تا نرم و کشدار شود سپس آن را در ظرف بزرگی که با روغن زیتون چرب کرده اید قرار دهید و دو ساعت بپوشانید تا حجم آن دو برابر شود
خمیر را تقسیم کنید
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر نیمه را در سینی فر چرب شده قرار دهید و دوباره به مدت 40 دقیقه درب آن را بپوشانید.
خمیر را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید.نان سیب زمینی سرو کنید
نان سیب زمینی را بلافاصله بعد از اینکه کمی خنک شد سرو کنید...نوش جان ♡