sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
مناقيش یکی از خوشمزه ترین نان های عربی است که معمولاً روی میز صبحانه با پیش غذا های مختلف سرو می شود.
ساده ترین روش برای تهیه مناقيش پنیری با آویشن را مرحله به مرحله همراه با عکس به شما آموزش می دهیم
مواد تشکیل دهنده
یک پیمانه و یک چهارم آرد. یک قاشق چایخوری شکر. سه چهارم قاشق چایخوری مخمر. نصف قاشق چایخوری نمک. یک چهارم پیمانه آب. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون. دو قاشق غذاخوری آویشن. نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده.
مواد خشک را مخلوط کنید
1/4 پیمانه آرد، شکر، نمک و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید
آب را اضافه کنید
آب را روی مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
آرد باقی مانده را اضافه کنید
آرد باقی مانده را اضافه کنید و با مواد خوب مخلوط کنید، سپس 20 دقیقه دیگر کنار بگذارید.
خمیر را تقسیم کرده و رول کنید
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را روی یک تخته چوبی که آرد پاشی شده است.
مواد روی نان را اضافه کنید
روغن زیتون بمالید، آویشن و پنیر را به طور مساوی روی هر تکه از خمیر بپاشید، سپس هر کدام را در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
نان مناقيش را برش بزنید و داغ سرو کنید
ساده ترین روش برای تهیه مناقيش پنیری با آویشن را مرحله به مرحله همراه با عکس به شما آموزش می دهیم
مواد تشکیل دهنده
یک پیمانه و یک چهارم آرد. یک قاشق چایخوری شکر. سه چهارم قاشق چایخوری مخمر. نصف قاشق چایخوری نمک. یک چهارم پیمانه آب. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون. دو قاشق غذاخوری آویشن. نصف پیمانه پنیر موزارلا رنده شده.
مواد خشک را مخلوط کنید
1/4 پیمانه آرد، شکر، نمک و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید
آب را اضافه کنید
آب را روی مواد خشک بریزید و خوب هم بزنید و ظرف را بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بماند.
آرد باقی مانده را اضافه کنید
آرد باقی مانده را اضافه کنید و با مواد خوب مخلوط کنید، سپس 20 دقیقه دیگر کنار بگذارید.
خمیر را تقسیم کرده و رول کنید
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را روی یک تخته چوبی که آرد پاشی شده است.
مواد روی نان را اضافه کنید
روغن زیتون بمالید، آویشن و پنیر را به طور مساوی روی هر تکه از خمیر بپاشید، سپس هر کدام را در فر از قبل گرم شده با دمای 250 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه بپزید.
نان مناقيش را برش بزنید و داغ سرو کنید