sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,202
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
رسپی معروك التمر یکی دیگر از شیرینی های مخصوص ماه رمضان در کشورهای عربی است که در وعده افطار یا سحری سرو می شود. در این بخش از سایت وطن وی برای شما دوستان عزیز دستور پخت این شیرینی را قرار دادیم. لطفا با ما همراه باشید.
زمان پخت
60 دقیقه
به اندازه کافی برای
6 نفر
عناصر
مواد تشکیل دهنده خمیر:
آرد: 4 و نیم پیمانه
هل: نصف قاشق چایخوری (خرد شده)
تخم مرغ: 2 قرص
ماست: یک چهارم پیمانه
شیر: نصف پیمانه (گرم)
سرکه سفید: یک قاشق چایخوری
مخمر فوری: یک قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
کره: یک سوم پیمانه
آب گرم: نصف پیمانه
عصاره وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
مواد (ميانی) پرکننده:
کره: 2 قاشق غذاخوری
شیره خرما: 500 گرم
دارچین: یک عدد
هل: به مقدار لازم
انیسون: پاشیده شدن
برای روی خمير
آب: یک چهارم پیمانه
شیر خشک: 2 قاشق غذاخوری
قهوه فوری: یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد: به میزان دلخواه
طرز تهیه
برای تهیه خمیر: آرد، هل، مایه خمیر، شکر و نمک را در ظرفی بریزید.
مواد را مخلوط کنید سپس کره، آب، شیر، ماست، تخم مرغ، سرکه و عصاره وانیل را اضافه کنید.
مواد را ورز دهید تا خمیر نچسبی به دست آید.
روی خمیر را بپوشانید و حدود یک ساعت کنار بگذارید تا استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
برای تهیه فیلینگ: خرما، کره، هل، دارچین و بادیان را در ظرفی بریزید و مواد را خوب ورز دهید.
خمیر خرما را به شکل مستطیل هایی با طول متوسط در آورید.
خمیر را به صورت گلوله های متوسط برش دهید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
هر گلوله خمیر را به شکل مستطیل در آورید.
یک مستطیل از فیلینگ خرما را روی خمیر قرار دهید.
خمیر را دور خرماها بچرخانید تا لوله شود.
دو سر لوله را به هم بچسبانید تا یک دایره تشکیل شود.
لبه های خمیر را بدون رسیدن به انتهای آن برش دهید تا حالت گل رز پیدا کند.
برای روی خمیر : شیرخشک، آب و نسکافه را مخلوط کنید.
روی دایره های خرمایی را با برس مخلوط درست شده بزنید و کنجد را روی آن بمالید.
تکه های دسر را در سینی قرار دهید و حدود 35 دقیقه یا تا زمانی که تکه های نان پخته و طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید.
آخرین ویرایش توسط مدیر: