رسپی مسقعه بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
رسپی مسقعه بادمجان بسیار خوشمزه و لذیذ
2bd2c8fafdba9201befb516f45389852 w361 h361

مواد لازم:

_ بادمجان: 2 عدد (سایز بزرگ)
_ گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
_ پیاز: 1 عدد (بزرگ / خرد شده)
_ روغن نباتی: 2 قاشق غذاخوری
_ آب گوجه فرنگی: یک پیمانه (تازه)
_ سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
_ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
_ فلفل سیاه به میزان دلخواه
_ فلفل سبز تند: یک عدد (خرد شده)
_ روغن نباتی: فراوان (برای سرخ کردن بادمجان)


طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست گرفته و ورقه ای برش دهید و در روغن فراوان سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند و کنار بگذارید.

گوشت چرخ کرده را با روغن در ماهیتابه ای روی آتش بگذارید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و آب آن کمی خشک شود سپس پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس آب گوجه فرنگی تازه و سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و گوشت را بگذارید تا با سس مخلوط شود.

سینی فر آماده کنید، کف آن یک لایه بادمجان سرخ شده، سپس یک لایه گوشت بچینید.
یک لایه فلفل سبز و یک لایه آخر بادمجان سرخ شده را پخش کنید.

سینی را به مدت 15 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

با نان عربی گرم سرو کنید ...نوش جان
 
بالا