sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
آرد 2پیمانه
گردو: نصف پیمانه (خرد شده)
سیب: 4 پیمانه (پوست کنده و رنده شده)
دارچین: 2 قاشق چایخوری
روغن: نصف پیمانه
شکر قهوه ای: یک و نیم پیمانه
جوز هندی: به میزان لازم
نمک : یک لقمه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و قالب های کاپ کیک را با قرار دادن قالب های کاغذی داخل آن ها آماده کنید.
در ظرفی شکر، تخم مرغ و وانیل را با همزن بزنید تا مخلوط خامه ای شود.
روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس سیب ها را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط کمی سفت شود.
در ظرفی دیگر مواد خشک، آرد، دارچین، جوز هندی، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به تدریج روی مخلوط سیب اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط کمی سفت شود، سپس گردو را اضافه کنید و هم بزنید تا با مخلوط مخلوط شده است.
مخلوط را در قالب های کاپ کیک تا دو سوم قالب پخش کنید سپس قالب را به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید و سپس قالب را بردارید و بگذارید تا کاملا خنک شود سپس سرو کنید.