رسپی ***** غذای ناشناخته جنوبی

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,939
پسندها
22,635
امتیازها
113
مدال ها
6
Screenshot

***** یکی از غذاهای سنتی و محلی استان خوزستان، است. این غذا را با استفاده از گیاهی به نام پنیرک یا ***** درست می کنند.

ابتدا ***** ها را از زمین های تمیز و باران خورده می چینیم وقتی تو له با ساقه ی ترد و آبدار باشه خیلی خوشمزه تر میشه..

بعد از چیدن ***** ها اونو خوب با آب می شوییم و بعد از آبکشی اونو ساطوری ریز می کنیم . بعد از ریز کردن

***** ها /اونو در آب جوش می ریزیم / من به ازای هر یک کیلو ***** یک قاشق غذا خوری برنج در آب و ***** که

مشغول قل خوردن هستند اضافه می کنم.(البته مقدار برنج بستگی به ذائقه ها دارد بعضی برنج بیشتری به *****

اضافه می کنند اما ذائقه ی ما برنج کم تر دوست دارد.)

به آب و ***** و برنجمان نیزکمی نمک اضافه کرده.در این هنگام ما پیاز داغ /زردچوبه/ سیر/ رب انار/تمر هندی/

لیمو امانی/در قابلمه ای دیگر آماده می کنیم و بعد از ۱۵ دقیقه که ***** و برنج با هم جوشیدند آنها را آبکش

کرده و در قابلمه ی پیاز داغ و ... می ریزیم و هم می زنیم.

بعد تو له را به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا دم بیاید. بعد از دم آمدن آن را در بشقاب کشیده و همراه ماست وخرما سرو می کنیم.
 
بالا