رسپی شِود باقله غذای اصیل دزفولی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
A04435

مواد لازم برای باقالی پلو:

_ برنج ۳ پیمانه
_ باقالی ۱ پیمانه
توی فصلش این غذا رو با باقلی که تو غلافه و هنوز کوچولو و تازه هستن ,هم درست میکنن.البته باقالی رو با پوست خرد میکنن و به آرومی تفت میدن تا بپزه
_ سبزی(شوید,جعفری,گشنیز,تره یا پیازچه) به میزان لازم
_ سیر ۳ حبه
_ پیاز ۱ عدد متوسط
_ زرد چوبه , فلفل سیاه ,نمک بمیزان لازم
_ هویج برای ته دیگ به تعداد لازم
_ گوشت نیم کیلو

روش پخت:

اول از همه برنج رو پخته وابکش میکنیم.سیر و پیاز رو ریز کرده (ریز ریز) یا به با دستگاه یا رنده درشت

برنج آبکش شده رو با باقالی پخته و سیر و پیاز ریز شده و زرد چوبه و فلفل سیاه مخلوط میکنیم.
هویج ها رو از قبل پوست گرفته اگر بزرگ بود برش عرضی داده و کمی نمک میزنیم.

حالا نمک اضافی هویج ها رو شسته و خشک میکنیم و کف قابلمه روغن دار میچینیم

پلو رو توی قابلمه ریخته و دم میکنیم.

برای پخت گوشت پیاز را ریز نگینی کرده و همراه با 2 قاشق روغن کمی تفت دهید. گوشت را به قطعات دلخواه بریده و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.

زردچوبه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه کرده و مقداری آب به گوشت بیافزایید تا گوشت بپزد.

بسته به نوع گوشت زمان پختن آن فرق می کند. حداقل 2 ساعت برای پخت گوشت تازه لازم است و گوشت یخی زمان بیشتری برای طبخ احتیاج دارد.

در اواخر طبخ گوشت، یک قاشق چایخوری نمک به گوشت اضافه کنید تا گوشت طعم دار شده و آب آن بسیار کم و غلیظ شود.

حالا شوید پلو رو توی یه دیس گرد بر میگردونیم و با ماهیچه خوشمزه سرو میکنیم.نوش جان♡

*نکته: برای ته دیگ می تونید از سیب زمینی.نون و برنج هم استفاده کنید
 
آخرین ویرایش:
F

farazz

کاربر نمونه
Mr
تاریخ ثبت‌نام
16/2/23
نوشته‌ها
278
پسندها
497
امتیازها
63
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
به نظر غذای خوشمزه ای میاد البته اگه هویج رو حذف کنن که عالیتر هم میشه
 
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
F

farazz

کاربر نمونه
Mr
تاریخ ثبت‌نام
16/2/23
نوشته‌ها
278
پسندها
497
امتیازها
63
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: ثمین
F

farazz

کاربر نمونه
Mr
تاریخ ثبت‌نام
16/2/23
نوشته‌ها
278
پسندها
497
امتیازها
63
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
هویج شیرین میکنه غذا رو کمی من نمیپسندم .. مگه غذای جنوبی تند نیست؟
 
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
نه .. فقط مدتی که دانشجو بودم چون خوابگاه نبودم مجبور بودم انجام بدم
درسته
از کامنتاتون اینجور برداشت کردم ک شاید دوست دارید و آشپزی می کنید
هویج شیرین میکنه غذا رو کمی من نمیپسندم .. مگه غذای جنوبی تند نیست؟

@اعتصامی عزیزم چرا این غذا هویج داره و تند نیس یا هست؟
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
22,926
پسندها
22,634
امتیازها
113
مدال ها
6
درسته
از کامنتاتون اینجور برداشت کردم ک شاید دوست دارید و آشپزی می کنید


@اعتصامی عزیزم چرا این غذا هویج داره و تند نیس یا هست؟
این پلو دزفولی هست که سبکش با غذاهای جنوبی تفاوت داره
 
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6
  • لایک
واکنش‌ها[ی پسندها]: farazz
F

farazz

کاربر نمونه
Mr
تاریخ ثبت‌نام
16/2/23
نوشته‌ها
278
پسندها
497
امتیازها
63
مدال ها
1
جنسیت
آقا👨
ممنون
اگه میشه بعدا دستور یه غذای تند جنوبی بزارید منتها درست کردنش ساده باشه ...
 
بالا