ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
مواد لازم برای باقالی پلو:
_ برنج ۳ پیمانه
_ باقالی ۱ پیمانه
توی فصلش این غذا رو با باقلی که تو غلافه و هنوز کوچولو و تازه هستن ,هم درست میکنن.البته باقالی رو با پوست خرد میکنن و به آرومی تفت میدن تا بپزه
_ سبزی(شوید,جعفری,گشنیز,تره یا پیازچه) به میزان لازم
_ سیر ۳ حبه
_ پیاز ۱ عدد متوسط
_ زرد چوبه , فلفل سیاه ,نمک بمیزان لازم
_ هویج برای ته دیگ به تعداد لازم
_ گوشت نیم کیلو
روش پخت:
اول از همه برنج رو پخته وابکش میکنیم.سیر و پیاز رو ریز کرده (ریز ریز) یا به با دستگاه یا رنده درشت
برنج آبکش شده رو با باقالی پخته و سیر و پیاز ریز شده و زرد چوبه و فلفل سیاه مخلوط میکنیم.
هویج ها رو از قبل پوست گرفته اگر بزرگ بود برش عرضی داده و کمی نمک میزنیم.
حالا نمک اضافی هویج ها رو شسته و خشک میکنیم و کف قابلمه روغن دار میچینیم
پلو رو توی قابلمه ریخته و دم میکنیم.
برای پخت گوشت پیاز را ریز نگینی کرده و همراه با 2 قاشق روغن کمی تفت دهید. گوشت را به قطعات دلخواه بریده و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
زردچوبه و یک قاشق چایخوری دارچین و یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه کرده و مقداری آب به گوشت بیافزایید تا گوشت بپزد.
بسته به نوع گوشت زمان پختن آن فرق می کند. حداقل 2 ساعت برای پخت گوشت تازه لازم است و گوشت یخی زمان بیشتری برای طبخ احتیاج دارد.
در اواخر طبخ گوشت، یک قاشق چایخوری نمک به گوشت اضافه کنید تا گوشت طعم دار شده و آب آن بسیار کم و غلیظ شود.
حالا شوید پلو رو توی یه دیس گرد بر میگردونیم و با ماهیچه خوشمزه سرو میکنیم.نوش جان♡
*نکته: برای ته دیگ می تونید از سیب زمینی.نون و برنج هم استفاده کنید
آخرین ویرایش: