sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,201
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
سیب زمینی: 2 عدد (پوست کنده و مکعبی خرد شده)
روغن نباتی: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز سبز: 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
- فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه (له شده)
طرز تهیه
در ماهیتابه ای روی حرارت زیاد، روغن را داغ کنید، سپس سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
سیب زمینی ها را از روغن خوب جدا کنید سپس آنها را در تابه برگردانید و سپس فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
آبلیمو، گشنیز سبز، نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس سرو کنید.
روغن نباتی: 3 قاشق غذاخوری
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
گشنیز سبز: 3 قاشق غذاخوری (خرد شده)
- فلفل قرمز: یک قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه (له شده)
طرز تهیه
در ماهیتابه ای روی حرارت زیاد، روغن را داغ کنید، سپس سیب زمینی را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
سیب زمینی ها را از روغن خوب جدا کنید سپس آنها را در تابه برگردانید و سپس فلفل قرمز و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .
آبلیمو، گشنیز سبز، نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس سرو کنید.