رسپی رول كرسبی مرغ با سس سفید مخصوص دورهمی

  • نویسنده موضوع اعتصامی
  • تاریخ شروع
اعتصامی

اعتصامی

هلنم کاش بمونی تو برام
مدیر کل
تاریخ ثبت‌نام
4/10/22
نوشته‌ها
23,364
پسندها
22,689
امتیازها
113
مدال ها
6
26de2a5b7d56a17fa78320dde9daa8df w750 h500

رول كرسبی مرغ با سس سفید

مواد اولیه

کره: 3 قاشق غذاخوری

سیر: 2 حبه (خرد شده)

آرد: 3 قاشق غذاخوری

شیر: 2 پیمانه

خردل: نصف پیمانه

نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

فلفل سیاه به مزه

پنیر پارمزان: یک پیمانه (رنده شده)

- سینه مرغ: 5 عدد (بدون استخوان)

سالامی: 5 برش

پاسترامی گوشت : 10 عدد

پیاز: 1 عدد (متوسط و خلال شده)

اسفناج: 2 پیمانه (تازه)

نمک: 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری

پنیر موزارلا: 12 برش

آرد: 3 پیمانه

تخم مرغ: 8 عدد (بزرگ و زده شده)

پودر سوخاری: 3 پیمانه (خرد شده)

طرز تهیه

در یک ماهیتابه چدنی متوسط، سالامی را حدود 5 دقیقه بپزید تا تقریباً قهوه ای شود.

پیازها را اضافه کنید و حدود 10 دقیقه هم بزنید تا کاراملی شود.

اسفناج را اضافه کنید و بپزید تا پژمرده شود، حدود 3 دقیقه و کنار بگذارید.

سینه های مرغ را روی یک نایلون پهن کنید، سپس با یک پلاستیک دیگر بپوشانید و با بیفتک کوب بزنید تا نازک شود.

با یک پلاستیک دیگر سینه های مرغ را روی آن پهن کنید و نمک و فلفل بزنید.

مخلوط پاسترامی گوشت ، پنیر و پیاز را روی مرغ قرار دهید.

مرغ را در قالبی بسته بندی می کنند که در پلاستیک محکم بسته شده و لبه های آن بسته می شود تا بسته شود.

یک ساعت در یخچال می گذاریم تا یکدست شود.

رول مرغ را در آرد و سپس تخم مرغ و سپس سوخاری آسیاب شده آغشته کنید و دو مرحله آخر را دوباره تکرار کنید.

رول مرغ را به سینی فر چرب شده منتقل کنید و در دمای 190 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

در همین حین کره را در قابلمه کوچکی روی حرارت متوسط آب کنید سپس سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا معطر شود و آرد را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود.

شیر و سپس خردل را با نمک و فلفل و سپس پنیر پارمزان اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظ شود.

رول مرغ را به صورت ورقه های گرد برش دهید و سس سفید را روی آن بریزید.
 

موضوعات مشابه

تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
98
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
56
تابان
تابان
تابان
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
81
تابان
تابان
بالا