رسپی رولت گوشت چرخ کرده با پنیر موزارلا بسیارآسان🦋

  • نویسنده موضوع sahar♡
  • تاریخ شروع
sahar♡

sahar♡

ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
18/10/22
نوشته‌ها
8,559
پسندها
19,201
امتیازها
113
مدال ها
18
Af7f51df5d85da71508110d063181391 w750 h500

در بخش آشپزی سایت وطن وی خدمت شما دوستان عزیز دستور پخت رولت گوشت چرخ کرده با پنیر موزارلا را قرار داده ایم، لطفا با ما همراه باشید.
زمان پخت
60 دقیقه
به اندازه کافی برای
4 نفر
مواد لازم
خمیر پیتزا: تکه (آماده)
گوشت چرخ کرده: 500 گرم (پخته)
پیاز: 1 عدد (ریز خرد شده)
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک: یک قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری (ساییده شده)
ادویه جات مخلوط: نصف قاشق چایخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
ریحان: 1 قاشق غذاخوری (خشک شده)
پنیر موزارلا: 100 گرم (ورقه شده)
موزارلا: یک پیمانه (رنده شده)
طرز تهیه
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. گوشت پخته شده را به همراه پیاز و رب گوجه فرنگی در ظرفی بریزید.

3. نمک، دارچین، هفت ادویه، پودر سیر، فلفل سیاه و ریحان خشک را مزه دار کنید.

4. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

5. خمیر پیتزای آماده را روی سطح سفت و با کمی آرد پاشیده و به شکل مستطیل پهن کنید.

6. برش های پنیر موزارلا را در سراسر خمیر پخش کنید.

7. گوشت را روی برش های پنیر پخش کنید، مراقب باشید از لبه ها دور نشوید.

8. خمیر را به صورت رول دور خودش بچرخانید.

9. با استفاده از یک چاقوی تیز خمیر را به صورت دایره های کمی پهن و مساوی ببرید.

10. رول های گوشت را در سینی فر روغنی بچینید.

11. روی سینی کمی پنیر موزارلا رنده شده بمالید.

12. سینی را به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که خمیر و تکه های گوشت نرم شوند، داخل فر قرار دهید.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا