sahar♡
♡
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 18/10/22
- نوشتهها
- 8,559
- پسندها
- 19,200
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 18
رز حساوی یکی از غذاهای شناخته شده در عربستان است که روش تهیه آن بسیار آسان است رز حساوی را با مرغ یا گوشت تهیه می کنند. و سپس با سوپ زبان گنجشک و سالاد سرو می شود.
یک پیمانه برنج حساوی خیس خورده. یک و نیم پیمانه آب
نصف قاشق چایخوری نمک.
یک قاشق غذاخوری روغن.
برنج را بپزید
آب و روغن و نمک را در قابلمه مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید سپس در قابلمه را به مدت 30 دقیقه ببندید.
برنج را در ظرف های سرو بریزید و بلافاصله با مرغ یا گوشت و سالاد سرو کنید.
یک پیمانه برنج حساوی خیس خورده. یک و نیم پیمانه آب
نصف قاشق چایخوری نمک.
یک قاشق غذاخوری روغن.
برنج را بپزید
آب و روغن و نمک را در قابلمه مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید سپس در قابلمه را به مدت 30 دقیقه ببندید.
برنج را در ظرف های سرو بریزید و بلافاصله با مرغ یا گوشت و سالاد سرو کنید.