رسپی دسر بافونی دسر کلاسیک انگلیسی

  • نویسنده موضوع ثمین
  • تاریخ شروع
ثمین

ثمین

.
ناظر انجمن
تاریخ ثبت‌نام
8/1/23
نوشته‌ها
1,636
پسندها
3,565
امتیازها
113
مدال ها
6

دسر بانوفی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه انگلیسی است که شهرت زیادی پیدا کرده و به اکثر کشورهای جهان رسیده است.دستور پخت بانوفی از جمله دستور پخت های آسانی است که می توان آن را در خانه تهیه کرد

مواد اولیه:

_ سه عدد موز ورقه شده.
_ چهارده کوکی
_ شش قاشق غذاخوری کره ذوب شده.
_ یک و نیم پیمانه خامه غلیظ.
_ یک قاشق غذاخوری شکر سفید.
_ هشتصد و پنجاه گرم شیر عسلی

طرز تهیه:

فر را با دمای دویست درجه سانتیگراد گرم کنید.
هشتصد و پنجاه گرم شیر تغلیظ شده را در ظرف پهن مناسب فر بریزید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در ظرف بزرگتری قرار دهید و ظرف بزرگتر را با مقداری آب داغ پر کنید تا به وسط آن برسد. کنار ظرف کوچکتر
ظرف را داخل فر قرار دهید و بگذارید حدود نود دقیقه بماند تا هر زمان که مقدار آن کم شد، ظرف را دوباره پر از آب کنید.

ظرف کوچک فر را به آرامی از وان آب داغ خارج کنید و کنار بگذارید تا کاملا خنک شود سپس شیر را هم بزنید تا یکدست شود.

یا ((ابتدا قوطی شیرعسلی رو به مدت 3 ساعت در یک قابلمه پر اب روی حرارت گذاشته تا تبدیل به کارامل بشه توی این سه ساعت مواظب باشید همیشه آب روی قوطی رو گرفته باشه و بعد بذارید خنک شه درش رو باز کنید))

دمای فر را تا صد و هشتاد درجه سانتیگراد کاهش دهید.

چهارده چیپس بیسکویت را بعد از شکستن با شش قاشق غذاخوری کره ذوب شده در کاسه همزن برقی بریزید و مخلوط کنید تا مخلوطی نرم مانند بافت ماسه به دست آید.

قالب تارت با اندازه مناسب را با اسپری آشپزی چرب کنید، مخلوط بیسکویت را به قالب اضافه کنید و به آرامی فشار دهید تا به هم برسند و تمام کف قالب را بپوشاند.

دسر را حدود پنج دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر بپزید.
قالب را از فر خارج کنید و روی توری سیمی بگذارید تا خنک شود.

شیر تغلیظ شده را روی لایه بیسکویتی خنک شده بمالید و به صورت یک لایه پخش کنید و روی قالب را با فیلینگ
بپوشانید و در یخچال بگذارید و حداقل چهار ساعت بگذارید تا سفت شود.

یک و نیم پیمانه از خامه غلیظ را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن بزنید تا سطح آن به شکل قله در بیاید، سپس یک قاشق غذاخوری شکر سفید اضافه کنید و هم بزنید تا با خامه یکدست شود.

دسر را از یخچال خارج کرده و برش های موز را روی سطح آن پهن کرده و خامه فرم گرفته را روی آن اضافه کرده و سطح را به خوبی صاف کرده و صورت را با تکه های شکلات به دلخواه تزئین کنید.
 

موضوعات مشابه

اعتصامی
پاسخ‌ها
4
بازدیدها
55
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
24
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
30
اعتصامی
اعتصامی
اعتصامی
پاسخ‌ها
0
بازدیدها
37
اعتصامی
اعتصامی
بالا