ثمین
.
ناظر انجمن
- تاریخ ثبتنام
- 8/1/23
- نوشتهها
- 1,636
- پسندها
- 3,565
- امتیازها
- 113
- مدال ها
- 6
دسر الحنینی که از آرد قهوه ای مخلوط با خرما و عسل تهیه می شود که به دلیل داشتن مواد مقوی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. در مناطق مختلف عربستان به ویژه شهر نجد که در مناسبت های مختلف با قهوه عربی تهیه و سرو می شود. در ادامه برای شما دوستان عزیز دستور پخت این شیرینی لذیذ را قرار دادیم، لطفا با ما همراه باشید.
مواد اولیه
_ 50 عدد خرما بدون هسته
_ نصف پیمانه شکر.
_ نصف پیمانه کره آب شده.
_ دو قاشق غذاخوری پودر زردچوبه.
_ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه.
_ 3 پیمانه آب.
_ 4 پیمانه آرد قهوه ای.
_ یک و نیم پیمانه شیر خشک.
_ دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.
طرز تهیه
خرما، شکر، کره، ادویه و آب را در غذاساز بریزید و با همزن بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.
طرز تهیه خمیر الحنينی
در ظرفی آرد و شیر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به خمیر خرما اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
ظرف را با کره چرب کرده و مخلوط را داخل آن بریزید و به مدت نیم ساعت با دمای متوسط بپزید.
کره و عسل را با هم مخلوط کرده و روی دسر الحنينی بریزید سپس سرو کنید.نوش جان♡
مواد اولیه
_ 50 عدد خرما بدون هسته
_ نصف پیمانه شکر.
_ نصف پیمانه کره آب شده.
_ دو قاشق غذاخوری پودر زردچوبه.
_ یک قاشق چای خوری فلفل سیاه.
_ 3 پیمانه آب.
_ 4 پیمانه آرد قهوه ای.
_ یک و نیم پیمانه شیر خشک.
_ دو قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.
طرز تهیه
خرما، شکر، کره، ادویه و آب را در غذاساز بریزید و با همزن بزنید تا خمیر نرمی به دست آید.
طرز تهیه خمیر الحنينی
در ظرفی آرد و شیر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و به خمیر خرما اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
ظرف را با کره چرب کرده و مخلوط را داخل آن بریزید و به مدت نیم ساعت با دمای متوسط بپزید.
کره و عسل را با هم مخلوط کرده و روی دسر الحنينی بریزید سپس سرو کنید.نوش جان♡
آخرین ویرایش توسط مدیر: